Cadde Somali’de kurban dağıttı

Somali’de kurban dağıttı

25.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Son yıllarda Afrika’ya giderek yerli halka yardım eden Gamze Özçelik’in son durağı Somali oldu. Oyuncu, Kurban Bayramı boyunca 50 koyun keserek, ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Somali’de kurban dağıttı

Kendisini sosyal sorumluluk projelerine adayan Gamze Özçelik, Kurban Bayramı’nda Somali’ye gitti. Oyuncu, kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği’yle gittiği ülkede kestirdiği kurbanlıkları halka dağıttı. Özçelik, daha önce olduğu gibi dağıtım yaparken, çevre halkıyla sohbet etti. Fotoğrafları Instagram’dan paylaşan oyuncu, “Güzele ulaşmak ciddi emek istiyor. Yol kolay değil. Mülteci kampındayız. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Kurban dağıtımları sürerken, hediyeleşmeyi de unutmuyoruz” notunu düştü. Özçelik ve ekibinin 50 tane koyun kesip, dağıttığı öğrenildi. Oyuncuya, Somali’de iş insanı Mehmet Dinçerler de eşlik etti.

Haberin Devamı

‘En güzel haz’

Özçelik, kurban dağıtımından bir gün sonra ise yetimhaneyi ziyaret etti. Oyuncu, çocuklara balonlar ve hediyeler alarak sevindirdi. Üç gün dernekle ülkede kalan Dinçerler, “Bu yüzlerde gülümseme olabilmek dünyada ulaşılabilecek en güzel hazdır” yazdı.