Cadde Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum'

Somer Sivrioğlu'ndan MasterChef Serhat itirafı! 'Gıcık olmuştum'

25.01.2024 - 16:39 | Son Güncellenme:

'All Star' sezonu geçtiğimiz günlerde final yapan 'MasterChef Türkiye'de yıllardır jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu, yarışmaya dair itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Somer Şef, "Çok basit şekilde birinci olacağım" diyen eski şampiyonlardan Serhat Doğramacı hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Somer Sivrioğlundan MasterChef Serhat itirafı Gıcık olmuştum

Serhat Doğramacı, MasterChef Türkiye 2020 finalinde Barbaros Yoloğlu karşısında şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Yarışmanın ardından hamburgerci açan genç şefin, şimdilerde Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranın menüsünde imzası bulunuyor.

Haberin Devamı

"AYNI ŞEYİ İKİ KERE TEKRARLAMAM"

Esra Tokelli'nin Tahsin Küçük'ü yenip birinci olduğu All Star'a katılmayan Doğramacı, "MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim. Bazı sayfalar paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı, beni tanınmanızı sağladı. Ancak benim aynı şeyi iki kere tekrarlama gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı" açıklamasını yapmıştı.

Somer Sivrioğlundan MasterChef Serhat itirafı Gıcık olmuştum

"YAPIMCI BANA GÜLMÜŞTÜ"

Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. 'Ben bu yarışmayı kazanırım, ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum' demiştim. O da gülerek 'Sen bir kazan da sonra bakarız' demişti. Kararım hiçbir zaman değişmedi, All Star'a katılmayacağım.

Somer Sivrioğlundan MasterChef Serhat itirafı Gıcık olmuştum

"İLK GELDİĞİNDE UKALALIK YAPMIŞTI"

Berfu Yenenler'in YouTube'da yayınlanan programına konuk olan MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, eski şampiyonla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Somer Şef, "MasterCef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?" sorusuna, "İlk tanıştığımızda Serhat'a gıcık olmuştum. İlk geldi ukalalık falan yaptı ya, 'ben çok rahat yaparım' diye! Sonra tanıdıkça çok sevdim" yanıtını verdi.

Somer Sivrioğlundan MasterChef Serhat itirafı Gıcık olmuştum

Haberin Devamı

Sunucu Berfu Yenenler'in, Serhat'ın "Çok basit bir şekilde birinci olacağım" sözlerini hatırlatması üzerine MasterChef'in sempatik jürisi, "Evet, sonuçta birinci oldu" ifadelerini kullandı.

"ADINI BİLE ANMAK İSTEMİYORUM"

Öte yandan Sivrioğlu, "İlk sezon birisi vardı, onunla zaten çok anlaşamadık. Adını bile anmak istemiyorum. Onun dışında şimdiye kadar saygısızlık yapan olması. Hepsiyle hâlâ görüşüyoruz, çok güzel bir aileyiz" şeklinde konuştu.

Somer Sivrioğlundan MasterChef Serhat itirafı Gıcık olmuştum