Cadde Son Yaz dizisi 26. bölüm ile final mi yapıyor? Son Yaz dizisi neden final yapıyor?

Son Yaz dizisi 26. bölüm ile final mi yapıyor? Son Yaz dizisi neden final yapıyor?

16.10.2021 - 20:24 | Son Güncellenme:

Son Yaz dizisi bu akşam ekrana gelen 26. bölüm ile ekranlara veda ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin final bölümünde Funda Eryiğit'in hayat verdiği Canan karakteri diziden ayrılmış yeni sezonda diziye Birce Akalay katılmıştı. Yeni sezonda reytinglerde düşüş yaşayan dizinin önce yayın günü değiştirildi ve sonrasında final kararı aldı.

Son Yaz dizisi 26. bölüm ile final mi yapıyor Son Yaz dizisi neden final yapıyor

Son Yaz dizisi bu akşam ekrana gelen 26. bölüm ile ekranlara veda ediyor. Geçtiğimiz sezon ekrana gelen bölümleri ile büyük beğeni toplayan Son Yaz dizisinin sezon finali bölümünde Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit diziden ayrılmış yeni sezonda dizinin kadrosuna Birce Akalay katılmıştı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi istediği reyting başarısını elde edemeyince yayın günü değiştirilmişti. Cumartesi akşamları ekrana gelen dizi sonunda final kararı aldı ve reyting mağduru oldu

Haberin Devamı

SON YAZ DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Son Yaz dizisi reytinglerde istediği başarıyı ikinci sezonda yakalayamadı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi yeni sezonda reytinglerin düşmesi ile Cumartesi gününe kaydırılmış ama reyting konusunda istenilen başarı elde edilemeyince final kararı almıştı. Dizi bu akşam ekrana gelecek olan 26. bölüm ile ekrana veda edecek.

SON YAZ DİZİSİ KONUSU

Canan’ın ölümünden sonra hiçbir şey eskisi gibi değildir. Kara ailesi ayrı yerlere savrulmuştur. Canan’ın ölümünü kaldıramayan Selim inzivaya çekilmiştir. Akgün ise kaçak durumdadır. Onları tekrar bir araya getirecek kişi ise Sare Akay olacaktır. Sare Akay, Son Yaz evrenine sırlarıyla birlikte girecek ve bütün dengeleri değiştirecektir.

Haberin Devamı

Bir istihbarat çalışanı olan Sare Akay, organize suçlarla mücadele için kurulan özel bir ekibin başına geçer. Çünkü İstanbul mafya ailelerinin savaşına şahitlik etmektedir. Onları bitirmek için yardıma ihtiyacı vardır. Ve Savcı Selim Kara’dan yardım isteyecektir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü ne Selim artık eski Selim’dir; ne Akgün eski Akgün… ne de Yağmur eski Yağmur… Artık onlar, ortak bir acının bedelini farklı farklı ödeyen insanlardır.