Cadde Songül Karlı: Estetik bir ihtiyaç artık

Songül Karlı: Estetik bir ihtiyaç artık

25.07.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Ünlüler dünyasında adından sıkça söz ettiren isimlerden olan şarkıcı Songül Karlı, geçtiğimiz gün estetik operasyonlarını yapan doktor arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan şarkıcı, estetikle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Songül Karlı: Estetik bir ihtiyaç artık

Bir süredir kendini spora veren Songül Karlı, geçtiğimiz aylarda dudaklarını ve kollarını yaptırmak için ameliyat masasına yatmıştı. Görüntüsünü değiştirmek isteyen 49 yaşındaki şarkıcının geçirdiği operasyonun ardından son hali ise ameliyattan günler sonra ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Instagram hesabından yayınladığı karelerle dikkat çeken Songül Karlı, Almanya konseri öncesi yeni imajını paylaşmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, Songül Karlı için "Eski halinden eser yok", "Tanıyamadım, çok değişmiş" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

Songül Karlı: Estetik bir ihtiyaç artık

"ABARTI BİR ŞEY YAPMADIK"

Ünlü isim, son olarak önceki gün doktor arkadaşı Malik Abacı ve eşi Mehtap Abacı ile birlikte Nişantaşı City's'de görüntülendi.

Songül Karlı: Estetik bir ihtiyaç artık

Geçtiğimiz aylarda şarkıcıya estetik operasyonu yapan Abacı, "Orta yüz germe yaptık, Paris ışıltısı tarzı yaptık ve botoks yaptık. Abartı bir şey yapmadık" dedi.

"ESTETİKSİZ BİRİNİ GÖRÜYOR MUSUNUZ SOKAKTA?"

Karlı ise "Estetik yaptırmak suç gibi davranılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

Maalesef 20 yaşında değiliz. Estetiksiz kimseyi görüyor musunuz sokakta? Yaptırmayan yok. En önemli şey doğru kişiye operasyonu yaptırmak. Doğru doktor önemli... Kendimi seviyorsam sıkıntı yok. Mesajları okumuyorum bile... Estetik bir ihtiyaç artık. Ekrana çıkıyoruz. Bir de keşke herkese yakışsa.

Songül Karlı: Estetik bir ihtiyaç artık

"NE MÜNASEBET?"

'Kızılcık Şerbeti' dizisin 'türkücü' sahnesi hatırlatılan Karlı, "Ne münasebet, hayırdır yani? 'Sen türkücü' gibisin dediler. Türkücü moderndir, ufku açıktır ve empati yapabilir. Senaryo yazana söylemek lazım ama onun da ufku açılmamış. Sanatın ilerlemesinin temel noktasıdır. İlk zamanlar pop mu vardı? O algı, kötü algı..." diyerek, tepki gösterdi.