Cadde 'Sonunda biri söyledi!'

'Sonunda biri söyledi!'

22.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Oyuncu Tuvana Türkay'ın, Onur Tuna ile başrolü paylaştığı, romantik komedi türündeki 'Ağır Romantik' filminin galasında yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor.

Sonunda biri söyledi

Milliyet gazetesinden İlknur Taş'ın, "Sonunda Biri Söyledi" başlıklı yazısı şöyle:
"Ağır Romantik filminde rol alan Tuvana Türkay ile Onur Tuna arasındaki gerginlik, gala gecesi patlak verdi. Kendisine uzatılan mikrofonlara, “Çekimlerde çok eğlendik” diyen Tuna’nın hemen ardından Türkay, “Bu filmi çekerken çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim” diyerek, kahkahayı patlatınca, yapımı da patlatmış oldu.
Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası Türkay, şaka amaçlı bu sözleri söylediğini açıklasa da Tuna’nın fanları boş durmadı ve Türkay’ı eleştiri yağmuruna tuttu.
Bu olayın ardından iki oyuncu birbirini Instagram’da takip etmeyi bıraktı. Ve tüm bunlar film daha vizyona bile giremeden oldu.
Türkay haksız değil aslında, 'Çekerken çok eğlendik' filmle ilgili söyleyecek sözü olmayan oyuncu klişesi. Hani albümü çıktığında 'O benim çocuğum' diyen şarkıcı gibi. Film eğlenceli de olsa onu çekmek, ciddi bir iştir. Gece-gündüz, sıcak soğuk demeden harıl harıl çalışır oyuncular. Muhakkak sette yaşananların eğlenceli tarafları da vardır ama ‘Eğlendik’ kelimesi yapılan işi basitleştiriyor.
Peki Türkay’ın kameralar önünde bu sözleri sarf etmesi ne kadar doğru? Bunu bire bir yapılan röportajda söyleyebilirsin ama gala gecesinde değil. Rol arkadaşını herkesin gözü önünde rencide etmek pek hoş olmadı. Evet, sonunda biri ‘Kral çıplak’ dedi ama o da yerini ve zamanını doğru kestiremedi."