Cadde Sosyal medyada Jon Snow yası!

Sosyal medyada Jon Snow yası!

01.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Game of Thrones’ dizisinin sezon finali bölümünde öldürülen Jon Snow karakterinin ölümü sosyal medyayı yasa boğdu!

Sosyal medyada Jon Snow yası

Dünyada izlenme rekorları kıran ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin baş karekterlerinden Jon Snow’un bir suikast sonucu ölümü üzerine dizinin hayranları ilginç espriler yapıyor. Sosyal medyada “Jon Snow’un Kırkı” adlı sayfada buluşan hayranları taziye ilanları verirken, bir hastaneden otopsi raporu niteliğinde ön rapor ve maklube yemeği bile hazırlandı.
Game of Thrones’un 5. sezonunun son bölümünde ölümüyle herkesi şaşırtan Snow karakteri için Türkiye’de yapılan esprilerin başında, “Jon Snow’un Kırkı” adlı etkinlik var. Yaklaşık 40 bin kişi Zincirlikuyu’daki etkinliğe katılacağını belirtti. Etkinlik için karakterin ölümünün 40’ıncı günü olan 24 Temmuz seçildi.

Sanal helva tarifi
Etkinlik sayfasında paylaşılan birbirinden ilginç espriler arasında ise, pratik ev yemekleri başlığı altında Jon Snow maklubesi, helvası, astınız-kestiniz-yedirmeyiz, Acı kaybımız-Gece nöbetinin 998. Lord kumandanı yer alıyor.
Hacettepe Üniversitesi’nden alınan Erişkin Hasta Ön Değerlendirme Raporu ise herkesi güldürüyor. Mesleği bölümüne Gece Nöbetçileri Lord Kumandanı, hikayesi bölümüne “Free Folk (Özgür Halk) ile duvara döndükten sonra çıkan tartışmada 10-12 yerinden bıçaklanmış. Bilinci kapalı” yazması dikkat çekti.

Yazarlar