Cadde Sosyal medyada sükran günü

Sosyal medyada sükran günü

26.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollywood ünlüleri, Şükran Günü’nde sosyal medyayı sarstı. Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest ve Twitter’dan paylaşılan fotoğrafların sayısı milyonları buldu

Sosyal medyada sükran günü

Şükürler olsun

Haberin Devamı

Sosyal medyada sükran günü

Alessandra Ambrosio, hindi tüyünden yapılan bir şapkayla poz verdi.

Yanına oğlu Noah’ı da alan model, karenin altına “Minik meleğim, şükürler olsun” yazdı.

Çifte kutlama

Sosyal medyada sükran günü

Hafta başında evliliklerinin birinci yılını kutlayan Sofia Vergara ve Joe Manganiello, Şükran Günü’nde tüm gelenekleri yerine getirdi. Kafalarına hindi şapkaları takan çift, kalabalık bir aile grubuyla yemek yedi.

Profesyonel yardım

Sosyal medyada sükran günü

Geçtiğimiz aylarda hayat arkadaşı Liev Schreiber’le yollarını ayıran Naomi Watts, evinde büyük bir yemek düzenledi. İşlerin altından tek başına kalkamayan oyuncu, bir aşçı kiraladı. Instagram sayfasından birlikte bir pozlarını paylaşan Watts, “Yanımdaki arkadaşa çok teşekkürler” notunu düştü.

Geleneksel buluşma

Haberin Devamı

Sosyal medyada sükran günü

Kardashian ve Jenner Aileleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da evlerinde görkemli bir davet verdi. Yemek masasının fotoğrafını Snapchat’ten paylaşan Kylie Jenner, kardeşi Kendall ve babası Caitlyn Jenner’la herkesin Şükran Günü’nü kutladı.

Kalabalık mutluluk

Sosyal medyada sükran günü

Catherine Zeta Jones, Şükran Günü’nü eşi Michael Douglas’ın ailesiyle geçirdi. Efsane oyuncu Kirk Douglas’ın evine giden Jones, keyifli hallerini Pinterest’ten paylaştı. Oyuncu, mutlu ve kalabalık bir ailesi olduğu için müteşekkir olduğunu belirtti.

Bütün aile mutfakta

Sosyal medyada sükran günü

Gisele Bündchen, Şükran Günü yemeğini eşi Tom Brady ve çocuklarıyla hazırladı. Brady, oğluyla kurabiye yaparken; model, kızıyla masayı hazırladı. Bündchen, “Her yıl, şükretmek için çok sebebim olduğunu hatırlıyorum” notuyla çeşitli kareler paylaştı.

Eski eşler buluştu

Sosyal medyada sükran günü

Gwyneth Paltrow, yoğun bir Şükran Günü geçirdi. Önce eski eşi Chris Martin ve çocuklarıyla baş başa yemek yiyen oyuncu daha sonra sevgilisiyle buluştu. Gün boyu yaptıklarını bir kolaj halinde Instagram’dan paylaşan Paltrow, “Hayatıma aşk ve kahkaha getiren bu insanları çok seviyorum” notunu yazdı.

Her yerde aşk

Sosyal medyada sükran günü

Evlilik yolunda ilerleyen Gwen Stefani ve Blake Shelton, her gün romantik bir kare paylaşma geleneklerini Şükran Günü’nde de bozmadı. Ailelerini ortak bir yemekte buluşturan şarkıcılar, mutfakta çalışırken birbirlerini öpmeyi ihmal etmedi.