Cadde SOSYETE DEVRİYESİ

SOSYETE DEVRİYESİ

25.04.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

SOSYETE DEVRİYESİ

SOSYETE DEVRİYESİ


Hazırlayan: YAŞAR ÇAKMAK


       Golf tutkusu
       İŞ dünyasının ünlü ismi Mustafa Koç'un bir golf tutkunu olduğunu herkes bilir. Ancak eşi Caroline Koç'un bu özelliği fazla bilinmez. Geçtiğimiz hafta Kemer Country'de yapılan Canon Pro Am Golf Turnuvası'na katılan sosyetenin tanımış isimleri birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Erkekler ve bayanlar olmak üzere iki kategoriden oluşan yarışmalarda Mustafa Koç, dereceye giremezken Caroline Koç 112 PTS'de 4. oldu ve madalya kazandı. Eşini ilk kutlayan da Mustafa Koç oldu.

       Cinisli’nin kiloları
       SOSYETENİN ünlü kadınlarından Ayşegül Cinisli'in, son günlerdeki tek derdi, aldığı fazla kilolar. İstanbul gecelerinin ve davetlerin vazgeçilmez kadınlarında olan Cinisli, işadamı Atik Berberoğlu'ndan ayrıldıktan sonra kendisini alkole verdiği söyleniyor. Yaza kadar fazla kilolarından kurtulmanın planlarını yapan Cinisli'nin spor salonlarından çıkmadığı belirtiliyor. Cinisli'nin bir başka korkusu da, kilolu haliyle paparazzilere yakalanmak.

       Boşanmışlar!
       ŞİRKETLERİNİ borçlarıyla birlikte bırakıp ABD'ye kaçan işadamı Halil Bezmen'le eşi Semra Bezmen'in sürpriz bir kararla boşandığı söyleniyor. Beş yılı aşkın süredir Miami'de kalan çiftin, boşanma gerekçesinin ise "şiddetli geçimsizlik" olduğu iddia ediliyor. Ancak, sürpriz boşanmanın asıl nedeninin, Halil Bezmen'in çapkınlıkları olduğunu iddia edenler de var...

       Beş çayı modası
       BEŞ çayı, sosyetenin gözde hanımları arasında iyiden iyiye moda oldu. Osmanbey'deki Dedikodulu Cafe'de haftada bir parti düzenleniyor. Dedikodulu Cafe'de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Kulübü'nün eski Başkanı Metin Aşık'ın eşi Hülya Aşık'ın beş çayı partisi vardı. Partide, hanımlar kilo sorununu konuşurken, diğer yandan da bol bol pasta ve tatlı yemeyi ihmal etmedi.

       Yaza hazırlık
       BODRUM’DA bir yandan, müzik yasağı tartışılırken, bir yandan da yaz hazırlıkları tam gaz sürüyor. Sezen Aksu’nun eski eşi Sinan Özer, ortaklarıyla birlikte Cafe in Bar Restoran adlı bir yer açıyor.
       Vatani görevini 28 gün bedelli olarak yapacak olan Emre Ergani’nin Gölköy’de açacağı Havana Bodrum’un da hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Havana Bodrum’un patronunun tek başına Emre Ergani olmadığı Hasan Sel adlı gizli bir ortağının da bulunduğu konuşuluyor.