Cadde Sucu Kamil filmi oyuncuları kim? Sucu Kamil nerede çekildi, konusu nedir?

Sucu Kamil filmi oyuncuları kim? Sucu Kamil nerede çekildi, konusu nedir?

17.10.2021 - 18:20 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Bülent Çolak ile Algı Eke'nin yer aldığı yerli komedi türündeki film Sucu Kamil, televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Film, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde çekildi. İşte, Sucu Kamil oyuncu kadrosu...

Sucu Kamil filmi oyuncuları kim Sucu Kamil nerede çekildi, konusu nedir

Yönetmenliğini Caner Özyurtlu'nun yürüttüğü, senaryosunu ise Sekan Altuniğne'nin kaleme aldığı Sucu Kamil filminde usta oyuncu Ayşen Gruda da yer aldı. Sucu Kamil filminde, Kamil'in Merve'ye karşı aşkı konu ediliyor.

Haberin Devamı

KONUSU

Kamil (Bülent Çolak), annesiyle yaşar ve mahallenin sucusunda çalışır. Mahalleli onu "Sucu Kamil" adıyla tanır. Kuaförde çalışan güzeller güzeli Merve'ye (Algı Eke) aşıktır ancak Merve bir türlü ona yüz vermez. Kamil, annesi Sevgi'nin (Ayşen Gruda) ısrarıyla cesaretini toplayıp Merve'yi pahalı bir restorana davet etmeye karar verir. Merve bu teklifi duyunca sonunda pes eder ve Kamil'le yemeğe gitmeyi kabul eder. Restoran çok güzeldir, ancak hesap gelince işler değişir. Kamil'in bu hesabı ödeyecek parası yoktur. Merve'yi restoranda rehin bırakıp gereken parayı toplamak için türlü türlü işlere kalkışır ve başına birbirinden komik olaylar gelir.

OYUNCULARI

Bülent Çolak - Kamil
Algı Eke - Merve
Ayşen Gruda - Sevgi
İcmal Aktuna - Neşe
Cengiz Bektaş - İbrahim Bakkal
Gülay Koçak - Kadriye
Ayten Mısırlıoğlu - Naciye
İlkay Çelik - Eskici