Cadde Sümeyye Aydoğan: Tango dersleri alıyorum

Sümeyye Aydoğan: Tango dersleri alıyorum

02.12.2023 - 10:16 | Son Güncellenme:

Kanal D'de geçtiğimiz aylarda final yapan 'Dönence' dizisinde canlandırdığı 'Gece' karakteriyle dikkat çeken Sümeyye Aydoğan, önceki gün Esentepe'de bir restorandan çıkarken görüntülendi.

Sümeyye Aydoğan: Tango dersleri alıyorum

Her şeyin yolunda olduğunu belirten Sümeyye Aydoğan, "Bol bol spor yapıyorum. Tango eğitimine de başladım. Uzun süredir yapmak istediğim ve merak ettiğim bir danstı. O yüzden denemek istedim, gayet de güzel gidiyor" dedi.

Haberin Devamı

"BEDEN DİLİNİ ÖĞRENDİK"

'Hatıran Yeter' adlı sinema filminde rol alan oyuncu, "2024 yılının ilk aylarında vizyonda olacak. İşitme engelli bir karakteri canlandırdım. Partnerimle birlikte aramızda geçen güzel bir aşk hikayesi oldu. Çok heyecanlıyım. Yaklaşık bir ay boyunca günde 8-10 saat bir odanın içinde hocamızla birlikte çok sıkı bir çalışmayla karakterime hazırlandım. Çok emek verdim. Kulakları duymayanların birbirleriyle iletişim kurdukları beden dilini öğrendik partnerim Aytaç Şaşmaz'la birlikte. Gerçekten benim için çok özel bir iş oldu" sözleriyle heyacanını dile getirdi.

Sümeyye Aydoğan: Tango dersleri alıyorum

Kendisi gibi oyuncu olan Atakan Hoşgören ile bir süredir birlikte olan güzel oyuncu, muhabirlerin "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna, "Gayet güzel, tatlı giden bir ilişkim var. Mutluyuz, her şey yolunda" cevabını verdi.