Cadde 'Süpermen' baba oluyor! 'Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız'

'Süpermen' baba oluyor! 'Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız'

16.04.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

Canlandırdığı 'Süpermen' karakteri ile tüm dünyada tanınan İngiliz oyuncu Henry Cavill, üç yıldır aşk yaşadığı Natalie Viscuso ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. Yeni filminin galasında müjdeli haberi veren Cavill, çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Süpermen baba oluyor Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
2013 yılında 'Man of Steel', 2016'da 'Batman v. Süpermen: Dawn of Justice' ve 2017'de 'Justice League' filmlerinde 'Süpermen' karakterini canlandıran Henry Cavill, kendisine büyük başarı getiren 'The Witcher' dizi serisini bıraktığını açıklamıştı. Cavill, çok konuşulan bu kararı 'Süpermen' projesine geri dönmek için almıştı.

Haberin Devamı

"ARTIK YAS TUTABİLİRİZ"

Ancak Cavill'in bir kez daha rolünü tekrar edeceği proje iptal edilmiş, ünlü isim Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, 'Süpermen' olarak geri dönmeyeceğini açıklamıştı:

Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve maalesef kötü haber millet. Sonuç olarak, 'Süpermen' olarak geri dönmeyeceğim. Ekim ayında stüdyo tarafından geri döneceğimin açıklanmasının ardından, bu haberi vermek kolay değil ama hayat bu. Nöbet değişimi gibi şeyler olur. Buna saygı duyuyorum. Artık biraz yas tutabiliriz.

Süpermen baba oluyor Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız

BEBEK MÜJDESİ!

2021'den beri Natalie Viscuso (35) ile aşk yaşayan 40 yaşındaki Henry Cavill, ilk kez baba olacağını açıkladı.

Süpermen baba oluyor Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız

Başrolünü oynadığı yeni filmi 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare' filminin New York'taki galasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan aktör, kız arkadaşıyla bebek bekledikleri müjdesini şu sözlerle duyurdu:

Bu konuda çok heyecanlıyım. Natalie ve ben, ikimiz de çok heyecanlıyız. Eminim bundan çok daha fazlasını göreceksiniz.

Süpermen baba oluyor Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız

"HARİKA BİR BABA OLACAKSINIZ"

Röportaj bitmeden önce muhabir, yakışıklı oyuncuya "Harika bir baba olacaksınız" dedi. Cavill ise bu yorum üzerine gülümseyerek "Teşekkür ederim" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Süpermen baba oluyor Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız

Öte yandan Henry Cavill, 2017 yılında babalık hakkında konuşarak; "Eğer bir gün çocuklarım olursa, onların peşinden koşan bir baba olmak istiyorum" demişti.