Cadde Adem Kılıççı kimdir aslen nereli mesleği ne, nişanlısı kim? Survivor Adem Kılıççı hayatı ve kariyeri...

Adem Kılıççı kimdir aslen nereli mesleği ne, nişanlısı kim? Survivor Adem Kılıççı hayatı ve kariyeri...

28.03.2022 - 23:09 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda Ünlüler takımında mücadele eden isimlerden olan Adem Kılıçcı Survivor'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle parkurda mücadele edemiyordu. Uzun bir aranın ardından ekrana gelen son bölümde parkura çıkan ve ilk oyununu kazanan Adem Kılıçcı'nın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte merak edilenler...

Adem Kılıççı kimdir aslen nereli mesleği ne, nişanlısı kim Survivor Adem Kılıççı hayatı ve kariyeri...

Adem Kılıçcı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star Ünlüler takımı kadrosunda yer alan başarılı sporcu yaşadığı sakatlığın ardından yeniden parkurlara döndü. Survivor'da daha önce iki kez mücadele eden ve birinde şampiyon olan Adem Kılıçcı bu sezon birbirinden zorlu rakiplerin olduğu Survivor 2022 All Star'da şampiyonluk mücadelesi vermeye devam ediyor. İşte Survivor Adem Kılıççı hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

ADEM KILIÇCI KİMDİR?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 yılında Ağrı'da doğmuştur. 35 yaşında olan ve aslen Ağrılı olan Adem, 11-12 yaşlarından bu yana boks ile ilgilenmiştir. Beş kardeş olduklarını belirten Adem Kılıçcı'nın 2 kız 2 de erkek kardeşi var. Baba tarafının Kafkaslardan Ağrı'ya göçen Türklerden olduğu aktaran Adem Kılıçcı, anne tarafının ise Erzumlu olduğunu ifade ediyor.

Boyu 1.85 olan Adem Kılıçcı'nın kilosu ise 75'tir. 21 yaşına kadar Ağrı'da kaldığını ve sonrasında İstanbul'a geldiğini söyleyen Adem Kılıçcı, çocukluğunun çok hareketli geçtiğini belirtiyor. Bu yıllarda harçlığını çıkarmak için su ve limonata sattığını söyleyen Survivor Adem, aynı zamanda beden eğitimi öğretmenliği de yapmaktadır.

Haberin Devamı

Eğitim hayatı da merak edilen Survivor Adem, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi mezunudur. İlköğrenimi de bu şehirde okuyan Adem, İstanbul'a geldikten sonra Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olmuştur. Nişanlandığını duyuran Kılıçcı'nın özel hayatına dair henüz ayrıntı bulunmuyor.

ADEM KILIÇÇI KARİYERİ VE BAŞARILARI

Ülkemizi milli takım seviyesinde temsil eden başarılı bir boksör olan Adem, çocukluk yıllarından bu yana sevdiği bu mesleği sürdürmektedir. 2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Adem, olimpiyatlarda da boy göstermiştir.

2004 Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.

2007 Chicago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a 14-3 yenilerek elendi.

2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı. (İtalya Pascara)

2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. (Ankara)

2012 Londra Olimpiyatlarında yarıştı.

2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır. (Mersin)

2017 Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarıştı ve 2. oldu.

2018 Survivor All Star şampiyonu oldu.

Bizim Semtin Çocukları filminde rol aldı.