Cadde Survivor Adem Kılıçcı kimdir, nereli, kaç yaşında? Adem Kılıçcı hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu?

Survivor Adem Kılıçcı kimdir, nereli, kaç yaşında? Adem Kılıçcı hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu?

17.01.2022 - 15:15 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star sezonu başlıyor. Birbirinden hırslı ve yarışmacılar ise izleyicilerin dikkatini çekmeye şimdiden başladı. Survivor 2022 yarışmacıları arasında geçtiğimiz yıllarda mücadele eden Adem Kılıçcı da bulunuyor. Peki Survivor Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında? Survivor 2022 Ünlüler yarışmacısı Adem Kılıçcı nereli, hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu? İşte Survivor 2022 yarışmacısı Adem Kılıçcı'nın biyografisi haberimizde...

Survivor Adem Kılıçcı kimdir, nereli, kaç yaşında Adem Kılıçcı hangi yıl Survivorda yarıştı, kaçıncı oldu

2022 Yılının en çok merak edilen televizyon yarışmaları arasında bulunan Survivor için büyük heyecan başladı. Her yıl farklı konsept ile karşımıza çıkan Survivor bu yıl All Star kadrosuyla izleyiciyi ekrana kilitlemeyi hedefliyor. Survivor 2022 yarışmacıları daha ilk bölümden araştırılmaya başladı. Survivor 2022 yarışmacısı Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında? Survivor 2022 yarışmacısı Adem Kılıçcı nereli, hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu? İşte Adem Kılıçcı'nın hayatına dair merak edilenler haberimizde...

Haberin Devamı

SURVİVOR ADEM KILIÇCI KİMDİR?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 yılında Ağrı'da doğmuştur. 35 yaşında olan ve aslen Ağrılı olan Adem, 11-12 yaşlarından bu yana boks ile ilgilenmiştir. Beş kardeş olduklarını belirten Adem Kılıçcı'nın 2 kız 2 de erkek kardeşi var. Baba tarafının Kafkaslardan Ağrı'ya göçen Türklerden olduğu aktaran Adem Kılıçcı, anne tarafının ise Erzumlu olduğunu ifade ediyor.

Boyu 1.85 olan Adem Kılıçcı'nın kilosu ise 75'tir. 21 yaşına kadar Ağrı'da kaldığını ve sonrasında İstanbul'a geldiğini söyleyen Adem Kılıçcı, çocukluğunun çok hareketli geçtiğini belirtiyor. Bu yıllarda harçlığını çıkarmak için su ve limonata sattığını söyleyen Survivor Adem, aynı zamanda beden eğitimi öğretmenliği de yapmaktadır.

Haberin Devamı

Eğitim hayatı da merak edilen Survivor Adem, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi mezunudur. İlköğrenimi de bu şehirde okuyan Adem, İstanbul'a geldikten sonra Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olmuştur.

ADEM KILIÇCI KARİYERİ VE BAŞARILARI

Ülkemizi milli takım seviyesinde temsil eden başarılı bir boksör olan Adem, çocukluk yıllarından bu yana sevdiği bu mesleği sürdürmektedir. 2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanan Adem, olimpiyatlarda da boy göstermiştir.

2004 Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı.

2007 Chicago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a 14-3 yenilerek elendi.

2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı. (İtalya Pascara)

2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı. (Ankara)

2012 Londra Olimpiyatlarında yarıştı.

2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır. (Mersin)

2017 Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarıştı ve 2. oldu.

2018 Survivor All Star şampiyonu oldu.

Bizim Semtin Çocukları filminde rol aldı.

ADEM KILIÇCI EVLİ Mİ BEKAR MI?

Adem Kılıçcı bekar mı evli mi sorusu da Survivor izleyicilerinin ve yarışmacıyı destekleyen merak ettiği bir konu. Survivor Adem Kılıçcı evli değil bekardır.

Haberin Devamı

Öte yandan Adem Kılıçcı uzun bir süredir sportial isimli spor salonuyla hizmet vermektedir. Salonun Maltepe ve Dragos olmak üzere 2 şubesi bulunmaktadır.

ADEM KILIÇCI INSTAGRAM HESABI NE?

Sosyal medyayı da aktif kullanan Adem Kılıçcı'nın Instagram hesabı adem_kilicci'dir. 500 binden fazla takipçisi bulunan Adem, günlük hayattan ve spor salonunda spor yaparken çekilen fotoğraflarını paylaşmaktadır.