Cadde Survivor Adem kimdir, sakatlandı mı? Survivor Adem kaç yaşında, nereli?

Survivor Adem kimdir, sakatlandı mı? Survivor Adem kaç yaşında, nereli?

15.04.2022 - 14:24 | Son Güncellenme:

Survivor Adem, Ünlüler takımının yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Adem'in bir sakatlık yaşadığı ekranlara geliyor. Peki Survivor Adem kimdir, kaç yaiında? Survivor Adem'in son durumu nedir?

Survivor Adem kimdir, sakatlandı mı Survivor Adem kaç yaşında, nereli

Survivor'da yarış tüm hızıyla devam ediyor. Survivor Adem'in yeni bölüm fragmanında sakatlandığı görülüyor. Survivor Adem'in son sağlık durumu ve yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Survivor Adem kimdir?

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ADEM'İN SON DURUMU NEDİR?

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Şimdi burada kafalardaki soru şu: İki takım arasında kadrosal değişim olmalı mı? Şu anda Adem'in sakatlığıyla bu biraz daha gündeme gelmiş oldu. Size bu konuyla ilgili yeni bir bilgi vereceğim" dedi. Ilıcalı'nın yaptığı bu açıklama sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

SURVIVOR ADEM KİMDİR?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 yılında Ağrı'da doğmuştur. 35 yaşında olan ve aslen Ağrılı olan Adem, 11-12 yaşlarından bu yana boks ile ilgilenmiştir. Beş kardeş olduklarını belirten Adem Kılıçcı'nın 2 kız 2 de erkek kardeşi var. Baba tarafının Kafkaslardan Ağrı'ya göçen Türklerden olduğu aktaran Adem Kılıçcı, anne tarafının ise Erzumlu olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Boyu 1.85 olan Adem Kılıçcı'nın kilosu ise 75'tir. 21 yaşına kadar Ağrı'da kaldığını ve sonrasında İstanbul'a geldiğini söyleyen Adem Kılıçcı, çocukluğunun çok hareketli geçtiğini belirtiyor. Bu yıllarda harçlığını çıkarmak için su ve limonata sattığını söyleyen Survivor Adem, aynı zamanda beden eğitimi öğretmenliği de yapmaktadır.

Eğitim hayatı da merak edilen Survivor Adem, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi mezunudur. İlköğrenimi de bu şehirde okuyan Adem, İstanbul'a geldikten sonra Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olmuştur.