Cadde Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç?

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir? Survivor Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç?

20.03.2022 - 00:38 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star kadrosunda Ünlüler takımında mücadele eden Survivor Barış Murat Yağcı son haftalarda konseyde eleme adayı olarak adı çıkan isimler arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı Barış Murat Yağcı oldu. Peki Survivor Barış Murat Yağcı kimdir?

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir Survivor Barış Murat Yağcı boyu ve kilosu kaç

Barış Murat Yağcı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor Ünlüler takımında mücadele eden Barış Murat Yağcı geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada ikinci eleme adayı oldu. Oy potansiyeli çok yüksek isimlerden olan Barış Murat Yağcı bir önceki katıldığı Survivor yarışmasında ikinci olma başarısı göstermişti. Peki Barış Murat Yağcı kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu kaç?

Haberin Devamı

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991, İzmir doğumlu, Türk manken, sporcu oyuncu ve şarkıcıdor. 2020 yılında Survivor'a katıldı ve ikinci oldu.

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991'de İzmir'de doğdu. Birce Akalay'ın kuzenidir. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Yağcı, ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Spor yönetimi bölümünde eğitimine devam etmektedir. Efes Pilsen Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadı, ancak sakatlandıktan sonra spor hayatına devam edemedi. Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılıp "Best Fotomodel" seçildikten sonra yapımcılar tarafından keşfedilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanmış olan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakterini canlandırarak yaşadı.

Haberin Devamı

2014 yılında yayımlanan Figüran adlı sinema filminde Pelin Şafak'ın arkadaşı olarak rol aldı. 2015 yılında yayımlanan Kiralık Aşk adlı dizide Eymen karakterini, 2017 yılında yayımlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide ise Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini canlandırdı.

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasına katıldı ve ikinci olarak bitirdi.

1,92 boya sahip olan Barış Murat Yağcı, 88 kilo ağırlığındadır.

BARIŞ MURAT YAĞCI MESLEĞİ

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan “Kocamın Ailesi” ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak “Şevkat Yerimdar” dizisinde “Bora” karakterini canlandırmıştır.

2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasına katıldı ve ikinci olarak bitirdi.