Cadde Survivor Berkay kimdir, kaç yaşında? Berkay Yuvakuran'ın kardeşleri ve babası kim?

Survivor Berkay kimdir, kaç yaşında? Berkay Yuvakuran'ın kardeşleri ve babası kim?

18.03.2021 - 20:20 | Son Güncellenme:

Berkay Yuvakuran, Survivor 2021 yarışmasına yedek yarışmacılar arasından katıldı ve gönüllüler takımında başarılı bir çizgi yakaladı. Yarışma izleyicileri ise 'Survivor Berkay nereli, babası kimdir?' sorularını yöneltiyor. Futbol kariyeri de olan Berkay Yuvakuran, Utku Yuvakuran ile kardeştir.

Survivor Berkay kimdir, kaç yaşında Berkay Yuvakuranın kardeşleri ve babası kim

Survivor Berkay, oyuna sonradan katılan yarışmacılardandır. Kısa sürede parkurlarda kendini ispatladı ve gönüllüler takımının öne çıkan isimleri arasına girdi. Berk Yuvakuran aslen nereli sorusu da gündeme geldi. Başarılı yarışmacı Survivor Berkay mesleği nedir, Instagram hesabı var mı? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

SURVİVOR BERKAY YUVAKURAN KİMDİR?

Yuvakuran, 2 Kasım 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Berkay Yuvakuran, aslen Bursalıdır. Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Sporcu kimliğiyle öne çıkıyor, eski futbolcu Semih Yuvakuran'ın da oğludur. Öte yandan üçüz kardeş olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş'ın şu anki kalecisi Utku Yuvakuran'ın da kardeşidir.

BERKAY YUVAKURAN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

Survivor Berkay Yuvakuran'ın boyu 1.90, kilosu ise 89'dur. 24 yaşındaki Berkay Yuvakuran, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor. İlgilendiği bir diğer spor dalının da basketbol olduğunu ekliyor.

9 yaşından bu yana futbol oynadığını ve üçüz kardeş olduklarını belirten Berkay Yuvakuran, bir kardeşinin fitness ile ilgilendiğini, diğer kardeşi Utku Yuvakuran'ın ise Beşiktaş'ta oynadığını söylüyor. Babası Semih Yuvakuran'ın da eski milli futbolcu olduğunu anlatan Berkay Yuvakuran, Survivor elemelerinde çok güzel anlar yaşadığını, stresi ve heyecanı bir arada yaşadığını aktarıyor.

Haberin Devamı

Futbola ilk olarak 2008 yılında Pendikspor'da başlayan genç isim, 2011 yılına kadar bu takımın formasını giydi. Ardından 2012 yılında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne giden Berkay Yuvakuran, 2013 yılına kadar da burada oynamıştır. Sonrasında Beylerbeyi, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor, Karabekir Spor formaları giydi, 2018 yılında Dudullu'ya transfer olmuştur son olarak burada oynamıştır.

BERKAY YUVAKURAN SOSYAL MEDYA HESABI 

Öte yandan Berkay Yuvakıran Instagram'da 'berkayyuvakuran' ismiyle yer almaktadır.

BERKAY YUVAKURAN KARDEŞİ UTKU YUVAKURAN KİMDİR?

Berkay Yuvakuran'ın üçüzü Utku Yuvakuran, Beşiktaş'ın kalecisidir. 2016 yılından bu yana Beşiktaş forması giymektedir. Futbola Beylerbeyi'nde başlayan Utku Yuvakuran 2015-16 sezonunda daha 18 yaşında 3. Lig'deki takımın kalecisi oldu ve 35 lig maçında forma giyerek tecrübe kazandı. Takım, 3. Lig yükselme play-offlarına kalsa da finalde penaltılarla mağlup oldu. Yuvakuran, 11 maçta kalesini gole kapattı.

2016 yılında Beşiktaş'a kiralanan ve burada kariyeri baştan sona değişen sporcu, Fabri ve Tolga Zengin gibi isimlerin ardından Beşiktaş'ın üçüncü kalecisi oldu. 2017 yılında ilk profesyonel maçına çıkan Utku Yuvakuran bu yılın yaz sezonunda Beşiktaş'a kendisini 4 yıllığına bağlayan imzayı atmıştır. Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle daha fazla şans bulmaya başlayan Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu ile birlikte Beşiktaş'ın kalesini korumaktadır.