Cadde Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağrı Atkan'ın yaşamı hakkında bilgiler...

Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında? Survivor Çağrı Atkan'ın yaşamı hakkında bilgiler...

25.02.2021 - 21:11 | Son Güncellenme:

Survivor yeni bölüm fragmanında Çağrı'nın olduğu anlar dikkat çekti. İki takım arasında yaşanan gerginlik fragmanda yer aldı. Çağrı Atakan, Survivor 2021 sezonunda Gönüllüler takımında yarışıyor. Peki Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında?

Survivor Çağrı kimdir, kaç yaşında Survivor Çağrı Atkanın yaşamı hakkında bilgiler...

Survivor bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle bnuluşacak. Survivor'da kıyasıya rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Survivor Çağrı, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Peki Survivor Çağrı kimdir? İşte Çağrı Atakan'ın yaşamı...

Haberin Devamı

SURVIVOR ÇAĞRI KİMDİR?

Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi. Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi. Çağrı Atakan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.