Cadde Büyük heyecan! SURVİVOR KİM ELENECEK? Survivor eleme adayları kimler? İşte potada yer alan isimler...

Büyük heyecan! SURVİVOR KİM ELENECEK? Survivor eleme adayları kimler? İşte potada yer alan isimler...

24.05.2022 - 11:57 | Son Güncellenme:

Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Berkan, Ayşe ve Hikmet'in eleme potasında olduğu Survivor'da oynanan son dokunulmazlık oyunun ardından dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından bir isim daha eleme potasına yazıldı. Peki Survivor'da kim elendi. Survivor eleme adayları kimler oldu?

Büyük heyecan SURVİVOR KİM ELENECEK Survivor eleme adayları kimler İşte potada yer alan isimler...

Survivor'da haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından eleme potasına giren isim Gönüllüler takımında Berkan olmuş ikinci dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler takımı Ünlüler takımından bir ismi eleme potasına sokmayı başarmış ve o isim Ayşe olmuştu. Suvivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda ise potaya giren isim Hikmet olurken son dokunulmazlğı kaybeden Ünlüler takımı bir arkadaşlarını daha potaya göndermek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler takımı hem ödülün hem dokunulmazlığın sahibi olarak rahat bir konsey geçirdi. Ünlüller takımı ise bu haftaki ikinci konseyinde bir ismi daha potaya göndermek zorunda kaldı. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında yapılan oylama sonucu en fazla ismi yazılan isim olan Sude haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

Survivor'da böylelikle haftanın eleme adayları Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude oldu. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde dört isimden biri yarışmaya veda edecek.