Cadde Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında? Survivor Evrim Keklik aslen nereli, Yasin Obuz ile neden kavga etti?

Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında? Survivor Evrim Keklik aslen nereli, Yasin Obuz ile neden kavga etti?

16.05.2020 - 17:19 | Son Güncellenme:

Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Evrim Keklik kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor'da son dönemde asabiyeti ve sert tavırları ile dikkat çeken ve Survivor'da Nisa'ya tanınan anlayışın kendisine sağlanmadığını düşünen Evrim Keklik takımı ile ipleri kopardı. Hatta bu süreçte en iyi anlaştığı isim olan Yasin Obuz ile de kavga etti. Peki Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında Survivor Evrim Keklik aslen nereli, Yasin Obuz ile neden kavga etti

Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan isimler arasında yer alan Evrim Keklik, son dönemde adada takım arkadaşları ile sık sık tartışması ile gündeme geliyor. Son olarak Survivor Gönüllüler takımı kadrosunda en iyi anlaştığı isimler arasında yer aldığına inanılan Yasin Obuz ile tartışan Evrim Keklik, basketbol oyununda da takımını tutmak yerine Acun Medya'yı tuttu. Peki Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Haberin Devamı

SURVİVOR EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Survivor 2020 Gönüllüler Takımı yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik kendisini şu şekilde tanımlıyor:

"Merhaba, ben Evrim Keklik, 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum, ilkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.

Sonrasında yaşadığım talihsizlik sebebiyle, omzumda oluşan sakatlığın tedavisi uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim.

Üniversitede 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdüğü için İstanbul'a, yani ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyine başladım.1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum."