Cadde SURVİVOR KİM ELEND? 2022 SURVİVOR'DA KİM GİTTİ? İŞTE ELENEN SON İSİM...

SURVİVOR KİM ELEND? 2022 SURVİVOR'DA KİM GİTTİ? İŞTE ELENEN SON İSİM...

02.06.2022 - 17:26 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 sezonu devam ediyor. All Star ekibiyle kurulan Survivor'da bu yıl büyük hırs ve büyük mücadele ekrana yansıyor. Her hafta birer birer elemeler devam ediyor. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? İşte Survivor yarışmasında adaya veda eden isim...

SURVİVOR KİM ELEND 2022 SURVİVORDA KİM GİTTİ İŞTE ELENEN SON İSİM...

Survivor All Star devam ediyor. Her hafta dokunulmazlık oyunu için büyük mücadele veriliyor. 2022 Survivor sezonunda adaya kim veda etti her hafta düzenli olarak araştırılıyor. Survivor izleyicisi finale adım adım takipte bulunurken, dün akşam Survivor'da bir yarışmacı daha elendi. Eleme anını kaçıranla riçin survivor kim elendi sorusunu haberimizde cevapladık.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta ünlüler takımı tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybetti. Bu nedenle eleme adayları; Ayşe, Anıl, Sema ve Batuhan oldu. Yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı Sema Aydemir oldu.

SURVİVOR KİM ELEND 2022 SURVİVORDA KİM GİTTİ İŞTE ELENEN SON İSİM...

"AĞLAYARAK GİTMEK İSTEMİYORUM"

Survivor'dan elenen Sema veda konuşmasında; "Çok zorlu bir Survivor yaşadım, herkes gibi. İkisinde de bu kadar zorlanmamıştım. Bunu biliyorum ki benim 4-5 ayın sonunda kafam gidiyor. Özlem beni vurmaya başlıyor. Pes etme diye kendime söylemiştim. Burası çok duygusal olan insanların yeri olmadığını biliyorum. Çok mutluyum, burada olmaktan, buraya layık görülmekten çok mutluyum. Buradan giderken de ağlayarak da gitmek istemiyorum. Herkesi özleyeceğim. Beni performans birincisi yapan rakiplerime ve Nagihan'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Aydemir, sözlerine; "Burada hep savaşçı ve sert olmaya öyle görünmeye çalıştım. Çünkü duygusallığı kaldıran bir yer değil. Burada tek başıma kalsam bile aylarca yaşayabilecek bir insanım. Takım arkadaşlarımı sizleri özleyeceğim" diye devam etti.

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Survivor Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 yılında Bursa'da doğdu. 4 kız kardeş olduklarını ifade 36 yaşındaki Sema Aydemir'in bir ablası bir kardeşi ve ikizi var. İkizi Seda Ocak ise Survivor Türkiye Yunanistan'da finale çıkan yarışmacılardan biridir. Sema Aydemir, Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş ve 2016 yılında boşanmıştır. Bu evlilikten Ali isminde bir çocuğu bulunan Sema Aydemir daha sonra evlenmemiştir.