Cadde SURVİVOR'DA BİR DEVRİN SONU! Survivor kim elendi kim gitti? Survivor'da elenen isim...

SURVİVOR'DA BİR DEVRİN SONU! Survivor kim elendi kim gitti? Survivor'da elenen isim...

25.05.2022 - 14:42 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam ekrana gelen son bölümde önce ödül oyunu için takımlar mücadele etti. Ardından eleme konseyinde her iki takımdan iki yarışmacı eleme için SMS sonuçlarını beklemeye başladı. Peki Survivor'da kim elendi? İşte elenen isim...

SURVİVORDA BİR DEVRİN SONU Survivor kim elendi kim gitti Survivorda elenen isim...

Survivor'da artık sona yaklaştıkça heyecan seviyesi de artmaya devam ediyor. Son 13 ismin kaldığı Survivor'da adaya bu hadfta bir isim daha veda etti. Ünlüler ve Gönüllüler takımının ikişer dokunulmazlık kazandığı haftada Gönüllüler'de Berkan ve Hikmet Ünlüler'de Ayşe ve Sude eleme potasına giren isimler olmuştu.

Haberin Devamı

SURVİVOR KİM ELENDİ? İŞTE SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM!

Survivor'da bu hafta yarışmaya veda eden isim Sude Burcu oldu. Sude Burcu açıklamasında "Çok üzgünüm ama bir o kadar da mutlu ve gururluyum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım" dedi.

SURVİVORDA BİR DEVRİN SONU Survivor kim elendi kim gitti Survivorda elenen isim...

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Kadınlar mücadelesinde Evrim'in sakatlığı nedeniyle Nagihan ve Nisa mücadele etti. Kadınlar mücadelesini kazanan Gönüllüler takımı erkekler mücadelesini de kazanmasını bildi ve ödülün sahibi oldu. Ödül ise pırpır uçakla Punta Cana'da ki su parkına götürülme lüks bir villada akşam yemeği ve konaklama oldu. Yemek olarak ise yarışmacılara Kuşbaşılı patlıcan beğendi, Pirinç Pilavı, Sütlü İrmik Tatlısı yer aldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA BİR DEVRİN SONU!

Survivor'da Sude Burcu'nun elenmesi ile Gönüllüler takımında Seda Ocak'ın liderliğinde bir arada olan ve Survivor takipçileri tarafından pek sevilmeyen Seda Ocak, Yağmur Banda, Sude Burcu ve Berna Keklikler'in oluşturduğu grup tamamen yarışmadan elenmiş oldu