Cadde Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi! 'Çocuk gibi ağlıyorsun'

Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi! 'Çocuk gibi ağlıyorsun'

01.04.2022 - 23:08 | Son Güncellenme:

Survivor All Star, birleşme partisinden sonra tüm hızıyla devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan Nisa ve Yağmur yarış sırasında adeta birbirine girdi. Geçtiğimiz çarşamba günü eleme olmuş ve adaya Yasin veda etmişti. Yarışmacılar son bölümde dokunulmazlık için mücadele etti. Yokluk adasına giden ilk isim belli oldu.

Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi Çocuk gibi ağlıyorsun

Survivor Türkiye'nin All Star sezonunda haftanın birinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Güç ve dengenin önem taşıdığı dokunulmazlık oyununda yine ilk etapta kadın yarışmacılar mücadele verdi. Kadınlar karşılaşmasında 8-5'lik skor ile ünlüler ilk turu galip bitirdi.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU
İkinci etapta da yine erkek yarışmacılar sahaya çıktı. Kazananın aynı zamanda karnıyarık ve pilav ödülü alacağı dokunulmazlık oyununda erkeklerde üstün gelen gönüllüler oldu. Eşitlik sağlandığı için bu kez son turda en iyiler karşılaşması yaşandı. Heyecan dolu mücadelede Nagihan'ın aldığı sayı ile dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı 2-1 kazandı.

Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi Çocuk gibi ağlıyorsun

"OYUNU BIRAKMAYA DEĞER Mİ?"
Survivor All Star ekrana gelen son bölümde Nisa ve Yağmur arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Dokunulmazlık oyununda Nisa, Sema ile mücadele etti. Nisa oyunda kural hatası yaptı. Sunucu Murat Ceylan, Nisa'nın kural hatası yapmasını söylemesine rağmen Nisa, kural hatası olduğunu kabul etmedi. Bir süre oyunu bırakan Nisa daha sonra oyuna devam etti. Sema atışlara gediği sırada Nisa parkurun sonuna varmaya çalıştı. Bu sırada kazanan isim Sema oldu.

Haberin Devamı

Yağmur, Nisa'ya tepki göstererek, "Ne olursa olsun arkadaşlar oyunu bırakmaya değer mi?" dedi. Nisa ise oyun alanında bu sözlere oldukça sinirlendi. Yağmur'un 'oyunu bırakmayacaksın' demesine ise Nisa 'Nerede bıraktım?' cevabını verdi. Yağmur'un daha sonra, "Çocuk gibi ağlıyorsun oraya buraya gidiyorsun. Rehabilitasyon merkezi mi burası söyle?" demesi ortamı iyice gerdi.

NİSA ÇILGINA DÖNDÜ
Yağmur'un 'sen önce insan ol' demesi üzerine Nisa adeta çılgına döndü. 'Ne dedin sen?' diyerek Yağmur'un yanına gitmeye çalışan Nisa'yı arkadaşları zor sakinleştirdi. Evrim ve Ayşe, Nisa'yı alandan uzaklaştırmaya çalıştı. Nisa daha sonra, "Bizim seneye 'şeytanlık yuvası' diyordum, burası var ya cehennemin dibi" diyerek tepkisini sürdürmeye devam etti.

Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi Çocuk gibi ağlıyorsun

YOKLUK ADASI'NA GİDEN İLK İSİM
Ünlüler ile gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı, ada konseyinde toplandı. Konseyde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Birleşme Partisi sonrası yeni geçilen uygulamayla ilk eleme adayı olan yarışmacının da yokluk adasına gitmesi kesinleşti. Yapılan oylamaların ardından Acun Ilıcalı sonuçları açıkladı. Gönüllülerde ismi yazılanlar Hikmet, Evrim ve Ardahan oldu.

Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi Çocuk gibi ağlıyorsun

Haberin Devamı

"KALBİN TEMİZ SENİ YAZMAK İSTEMİYORUZ"
Daha fazla ismi yazılan Ardahan haftanın birinci eleme adayı oldu. İletişimden tamamen uzak yokluk adasına gidecek olan Ardahan isminin çıkmasının ardından şunları söyledi; "Beklediğim bir şeydi, şaşırmadım. Herkese saygı duyuyorum. Normalde kadın yarışmacılarımız oyun alamıyor ama erkekler alıyordu. Burada erkek gitmesi için oy kullanılmıştı bir erkek gitti aramızdan. Hala bir erkeğin potada olması beni şaşırttı. Performans olarak gel gitlerim olabilir, bu aralar düşüşte olabilirim. Yokluk Adası'na da gideriz, hiç sıkıntı yok. Bazı arkadaşlarım benimle konuştu. Kalbin temiz seni yazmak istemiyoruz, senin değil başkasının gitmesi lazım deyip de potada olmam garip geldi... Söylemle eylem değişik olursa hoş olmaz. Bunlar benim düşüncem."

SURVİVOR YOKLUK ADASI NEDİR?
30 Mart Salı akşamı Survivor 2022 All Star yarışmasının ada konseyi bölümünde Acun Ilıcalı, yeni bir uygulamadan söz etti. Ilıcalı, Yokluk Adası'nı şu sözlerle açıkladı '' Bu haftadan itibaren aday olan isimler bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı Yokluk Adası. Bu seferki adada yarışmacı 24 saat kalacak, tek başına kalacak, başka kimse olmayacak. Teknik ekipten hiçkimse yok. Eviniz olmayacak, battaniye olacak. Bir battaniye, siz, küçük bir tahta parçası..."

Haberin Devamı

"Güvenlik kamerası olacak. Kimseyle iletişim, röportaj yok. Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa, yarışmacılar 24'üncü saatte takıma kavuşacaklar. Bir avuç pirinç, limitsiz su olacak. Günün belli zamanında belli işaretle konuşma yapılacak. Sağlık sorunu olmadığı sürece hiçbir şekilde insan göremeyeceksiniz. Gece de yalnız başınıza, evsiz bir ortamda yaşayacaksınız. Son döneme doğru uygulama bitecek."

Survivor Nisa ve Yağmur birbirine girdi Çocuk gibi ağlıyorsun

Öte yandan dokunulmazlık sisteminde de değişikliğe gidildiğini belirten Ilıcalı, ''Dokunulmazlık sayısı dört olacak, yani birinci olan aday isim söylemeyecek. Dört dokunulmazlık dört aday" dedi.