Cadde Survivor Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz biyografisi...

Survivor Poyraz kimdir? Survivor Yiğit Poyraz biyografisi...

04.04.2021 - 19:21 | Son Güncellenme:

Survivor Poyraz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gönüllüler takımında mücadele eden favori isimlerin başında gelen Yiğit Poyraz'ın program başladığından bu yana fanları da oldukça çoğaldı. Son dönemde Aleyna Kalaycıoğlu ile yaşadığı diyaloglar ile gündeme gelen Survivor Yiğit Poyraz'ın bu akşam ekrana gelecek olan konseyde Aleyna ile yaşadıkları polemik dikkatleri çekiyor. Peki Survivor Poyraz kimdir?

Survivor Poyraz kimdir Survivor Yiğit Poyraz biyografisi...

Survivor Poyraz kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her hafta tansiyonun bir kat daha arttığı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımında kişiler arasında yaşanan gerilimin dozu da yükselmeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Yiğit Poyraz'ın takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu'nu samimiyetsiz bulduğuna dair açıklamalar dikkat çekiyor. Peki Survivor Poyraz kimdir? İşte merak edilenler...

Haberin Devamı

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR? YİĞİT POYRAZ KAÇ YAŞINDA?

26 Aralık 1994 doğumlu olan Yiğit Poyraz, İzmir doğumlu. Bodrum’da büyüyen Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşiyor. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 yıl Sydney Üniversitesi’nde exchange (değişim) programı ile eğitim görüyor. Daha sonra 8 yaşından beri basketbol oynayan Poyraz, 2 yıldır halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

Survivor’da bu yıl ilk kez rekabet edecek olan Yiğit Poyraz 26 yaşında aslen İzmirli ancak Bodrum’da büyüdüğünü ifade ediyor. 1.80 boyunda olan Yiğit Poyraz, 78 kilo. Son olarak tekstil mümessilliği yapan Poyraz, aslında personal trainer’lık yapıyor ve fitness ile ilgileniyor.