Cadde Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak'

Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak'

26.11.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla önceki yıllarda da yarışmada yer almış, şimdi All Star kadrosuna dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.

Survivora katılacak yeni isim belli oldu Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak

Survivor 2023, 13 Haziran akşamı yapılan final programı ile sona ermiş ve kıyasıya mücadelenin kazananı Nefise olmuştu. Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da ise kimlerin yarışacağı ise merak konusu olmuştu.

Haberin Devamı

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik ve Furkan Kızılay bu sene Survivor'da yarışacak.

TURABİ SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE KATILMAYACAK

Daha önce All Star yarışmacısı olarak açıklanan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı. Ancak Turabi'nin akıbetiyle ilgili yapım şirketi ve Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Survivora katılacak yeni isim belli oldu Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak

ALL STAR'A YENİ İSİM

Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda 'Ben de orada olmalıyım.' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor’a renk katacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Survivora katılacak yeni isim belli oldu Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak

'TURABİ OLMADAN BİR YANIM EKSİK KALACAK'

Acun Ilıcalı'nın haberi duyurmasının ardından Hakan Hatipoğlu'ndan da paylaşım geldi. Hatipoğlu yaptığı paylaşımda "Tarihi bir Survivor olacak. Herkes elinden geleni yapacaktır. Bambaşka bir Hakan olacak buna eminim ve hazırım. Sadece Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak. Onunla rekabet benim için hep çok değerliydi. Heyecanla Survivor’ı bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Survivora katılacak yeni isim belli oldu Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak

2010 yılında Show TV'de yayımlanan Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise TV8'de yayımlanan Survivor All Star'da yarışan Hakan Hatipoğlu, adada 17 hafta ve 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.