Cadde 'Survivor'da duygusal anlar! Gözyaşlarına boğuldular

'Survivor'da duygusal anlar! Gözyaşlarına boğuldular

16.03.2022 - 09:48 | Son Güncellenme:

'Survivor All Star 2022'de dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı, hem dokunulmazlık hem de iletişim oyunu için mücadele etti. Uzun süredir ailelerinden uzak kalan yarışmacılar, oyun başında ve sonunda duygusal anlar yaşarken, eleme adayı olmamak için de zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. İşte Survivor son bölümünün özeti...

Survivorda duygusal anlar Gözyaşlarına boğuldular

TV8'de ekranlara gelen, birleşme partisi öncesi hızlı eleme sistemine geçilen 'Survivor All Star 2022'de yarışmacılar, 15 Mart Salı akşamı haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve iletişim ödülü için karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Kadınlar mücadelesini ünlüler kazanırken, erkeklerde ise gönüllüler galip geldi. Bayrak yarışına kalan ve kıran kırana geçen yarışmada mutlu sona ulaşan kazanan gönüllüler, hem dokunulmaz oldu hem de ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları okuma imkanı yakaladı.

Survivorda duygusal anlar Gözyaşlarına boğuldular

"YAZIKLAR OLSUN BİZE"
Haftalardır iletişim ödülünde başarılı olamayan ünlüler ise zor anlar yaşadı. Aile özlemi çeken yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadılar. 'Avatar' lakaplı evli ve bir çocuk babası Atakan Arslan, "Yazıklar olsun bize" sözleriyle, kendine ve takım arkadaşlarına kızdı.

Gönüllüler ise haftalardır iletişim şansı yakalayamayan karşı takımın bu kadar üzüldüğünü görünce, her birine ayrı ayrı destek olmaya gayret ettiler.

Haberin Devamı

"ŞARTLAR ÇOK ZOR"
Dokunulmazlık ve iletişim ödülünün ardından yarışmacılar, Acun Ilıcalı'nın sunduğu ada konseyinde toplandı. Ünlülerde yer alan Merve Aydın, "Burada yaşamayan kimse burayı anlayamaz, şartlar çok zor. Dışarıdan izlendiği gibi değil. Bu sezon özellikle daha da zor. Hepimiz anne-babayız. Onlar için buradayız. Bir cümleye, bir kelimeye o kadar ihtiyacımız var ki. İnşallah önümüzdeki günlerdeki iletişim ödüllerini kazanırız" açıklamasını yaptı.

Survivorda duygusal anlar Gözyaşlarına boğuldular

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Üst üste oyun kaybeden ünlüler takımı, ikici eleme adayını belirledi. Yapılan oylamada Barış Murat Yağcı yedi oy alırken, Bora Edin'e ise üç oy çıktı.

Diğer oyların açıklamasına gerek kalmadı ve Barış, Survivor'da ikinci eleme adayı oldu. All Star'da bu hafta ilk eleme adayı olarak Mert Öcal belirlenmişti.

Survivorda duygusal anlar Gözyaşlarına boğuldular

"OLUMLU YÖNLERİMİ GÖRSÜNLER"
Eleme potasına giren Survivor Barış, "Düşüncelere saygım var ama belli isimler kaldı. Performansımı yükseltemediğim için elimde bir şey kalmıyor. Survivor sadece parkur başarısından ibaret değil. Bence olumlu yönlerim var onları görmeleri lazım" ifadelerini kullandı.