Cadde Survivor'da elenen isim şok etti! Survivor'a erken veda...

Survivor'da elenen isim şok etti! Survivor'a erken veda...

27.02.2019 - 07:53 | Son Güncellenme:

Survivor'da bir kişi daha hayallerine veda etti. Atakan, Bora ve Kaan'ın eleme potasında olduğu Survivor 2019'da yarışmaya veda eden ismi Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivorda elenen isim şok etti Survivora erken veda...

Survivor Türkiye - Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Konsey gecesi ile ekrana gelen Survivor'da bir kişi daha adaya veda etti. Elenen isim Türk takımından oldu.

Haberin Devamı

26 ŞUBAT'TA SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu haftaki dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Türkiye eleme potasına üç isim çıkarmıştı. Atakan, Bora ve Kaan arasında yapılan oylama sonucunda en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Kaan oldu.

Kaan Güvenilir yarışmaya 2 hafta önce katılmıştı. Kaan'ın erken vedası Acun Ilıcalı'yı da şaşırttı.

KAAN'IN SON SÖZLERİ

Üzücü tabi. Yani kendi performansımı gösteremeden elenmek çok üzücü. Eminim ki çok daha farklı lanse edecektim kendimi. Yeni alışıyordum. Önemli değil. Burada iki hafta bulunmak benim için keyifti. Her şeye şükretmeyi öğrendim.

Arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Çok fazla diyecek bir şey yok. Hakkımda hayırlısı olsun.

KAAN GÜVENİLİR KİMDİR?

Survivor Kaan Güvenilir 1990 doğumludur ve Kaan Güvenilir TV8’de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde başrol oynayan Kaan Güvenilir’in 9 kardeşi var ve Kaan Güvenilir birçok yeteneğiyle adından sıkça söz ettirmektedir. Kaan Güvenilir İstanbul'da yaşamaktadır. Kaan Güvenilir 1,80 boyunda ve 84 kilodur.

Haberin Devamı

Survivorda elenen isim şok etti Survivora erken veda...

SABRİYE İLK OYUNUNA ÇIKTI

Survivor Türkiye Yunanistan'da 16. bölümde oynanan ödül oyununda Sabriye Şengül'ün ilk performansı da izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Elpida ile karşılaşan Sabriye ilk oyununda skor alamadı. Fakat herşeye rağmen ödül oyununu Türk takımı kazandı.

Yazarlar