Cadde Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2019 eleme adayları

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2019 eleme adayları

25.02.2019 - 23:44 | Son Güncellenme:

Survivor bu akşam 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı ve flaş bir gelişme yaşandı. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı ve eleme adaylar kimler olmuştu?

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı Survivor 2019 eleme adayları

Survivor 2019'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bu akşam 15. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkan Survivor'da ödül oyunu heyecanı yaşandı. İşte Survivor 2019'un bu akşamki bölümünde yaşananlar...

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası bu akşam ödül oyunu oynandı. Ödülün yemek olduğu zorlu yarışmayı kazanan takım ise bu hafta dokunulmazlığı da kazanmayı başaran Yunan takımı oldu. Yunan takımı mücadeleyi 10-8 skorla kazandı...

DİMİTRA-BÜŞRA GERGİNLİĞİ!

Survivor Türkiye Yunanistan on beşinci bölümde oynanan ödül oyununda Dimitra ile Büşra arasında geçen mücadelede kenarda 'Atamıyor' diye bağıran Bora ile Tony arasında tartışma yaşandı.

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLMUŞTU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan kadınlarda Ecem olurken erkeklerde ise bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Okay oldu.

Survivor'da en fazla oy alarak ilk eleme adayı olan isim Atakan olurken bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Ecem, Kaan'ın ismini verdi. Okay ise Bora'nın ismini söyledi. Böylelikle Survivor'da eleme adayları Atakan, Bora ve Kaan oldu.