Cadde Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 - 4. bölümde ödül ne verildi?

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 - 4. bölümde ödül ne verildi?

22.02.2020 - 09:11 | Son Güncellenme:

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunun 4. bölümü bu akşam yayınlandı. Survivor'da ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı büyük mücadele verdi. Peki hangi takım kazandı? Survivor'da bu akşamki oynanan ödül oyununun ödülü nedir? İşte Survivor'da heyecan dolu yaşanan o dakikalar ve ödül oyununu kazanan takım...

Survivorda ödül oyununu hangi takım kazandı Survivor 2020 - 4. bölümde ödül ne verildi

Survivor 2020 bu akşam izleyicisini ekrana kilitliyor. Heyecan dolu dakikalar yaşandığı Survivor'da ödül oyununu oynandı ve kazanan takım belli oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020'de bu akşam oynanan ödül oyununu 10-5 skorla Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR 4. BÖLÜMDE ÖDÜL NE VERİLDİ?

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunun bu akşamki yayınlanan 4. bölümünde oynanan ödül oyununda pirinç ve yağ verildi. Pirinç ve yağ ödülünü Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINA İKİ YENİ YARIŞMACI

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüer sezonu ilk haftasında iki yarışmacı sağlık nedenlerinden dolayı yarışmaya veda etti. Her iki isim de Ünlüler takımından oldu. Büyük şanssızlık yaşayan Ünlüler takımı Uğur Pektaş ve Şazie İvegin Üner'e veda ederken duygu dolu anlar yaşadı. Peki Survivor'a veda eden iki isim yerine kimler geldi? Survivor 2020 yeni yarışmacılar kimler? İşte Survivor 2020'ye katılan iki isim...

Haberin Devamı

Survivor 2020 sezonu Ünlüler takımına Erman Altıkardeş ve İrem Akın katıldı.

ERMAN ALTIKARDEŞ KİMDİR?

Erman Altıkardeş, 22 Şubat 1996 tarihinde doğdu. Balkan göçmeni anne babanın oğlu olarak dünyaya gelen Altıkardeş, küçük yaşta iken Altay kulübünün alt yapısında kariyerine başladı.

Kaleci olarak görev alan Erman Altıkardeş, 2011 yılında Almanya’nın Bremen kentinde One Nation Cup’ta ülkesini uluslararası seviyede temsil etti. Altıkardeş, daha önce Özçamdibispor, Altay ve son olarak 2013 senesinde Ekol Göz Menemenspor formaları giydi.

Lise öğrenimini Nevvar Salih İşgöre, Üniversite eğitimini ise Yaşar Üniversitesi Lojistik bölümünde tamamladı.

İREM AKIN KİMDİR?

İrem Akın, 21 yaşında Çorlu doğumludur. Kick Boks, Muaythai ve Boks Milli Takımı'nda yer alan, farklı kategorilerde Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları elde etmiştir. 

Çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Akın, boksta da kick boksta yakaladığı başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nü okuyan başarılı sporcu boksa 7 yaşında başlamıştır. 

İrem Akın, "Benim mahallemde genellikle erkek çocuklar vardı. Beni oyunlara dahil etmiyorlardı. Ben de bunlarla sürekli kavga ediyordum. Erkekleri dövüyordum. Oturduğum mahallede bir kick boks antrenörü vardı. O beni görmüş. Babamla konuşmuş. 'Mahalledeki bütün erkekleri dövüyor, spora başlatalım' demiş. Bu sayede kick boks ile spora başladım." diye kendini tanımlıyor.