Cadde Survivor'ın yıldız isimlerinden biriydi! Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı

Survivor'ın yıldız isimlerinden biriydi! Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı

13.05.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasıyla tanınan Anıl Tetik, adadan döndükten sonra oyunculuğa başlamıştı. Birçok dizide boy gösteren Tetik, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tanınan isim oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Tetik, kendisine yöneltilen 'Survivor' ile ilgili sorulara da samimi yanıtlar verdi.

Survivorın yıldız isimlerinden biriydi Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı

2010 ve 2011 senelerinde, Türkiye Motorsiklet 600cc Şampiyonası’nda birincilik elde eden Anıl Tetik, ikinci senesinde “Milli Sporcu” unvanını kazanmıştı.

Haberin Devamı

2012 yılında ise katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Tetik, yarışmanın ardından oyunculuğa başlamıştı.

Survivor'ın ardından Üç Kız Kardeş, Tek Yürek ve Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol alan Anıl Tetik, geçtiğimiz sene mart ayında sevgilisi İlknur Karamahmutoğlu ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Çiçeği burnunda çift geçtiğimiz yıl eylül ayında ise ilişkilerini nikahla taçlandırdılar.

Survivorın yıldız isimlerinden biriydi Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı

"OYUNCULUĞU BIRAKTIM"

Anıl Tetik, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yakın dostlarıyla birlikte öğlen saatlerinde geldiği AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan yakışıklı oyuncu, bir süre meydan katını dolaşıp yakın arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yaptı.

Haberin Devamı

Alışveriş sonrası muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren Anıl Tetik, ‘oyunculuğu bıraktım artık kendi şirketime yoğunlaştım’’ açıklamasında bulundu.

Survivorın yıldız isimlerinden biriydi Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı

"TEKLİF İLE GELİYOR"

Survivor 2025 kadrosu için teklif haberleri sorulunca başarılı oyuncu, ‘’Acun abi sürekli teklif ile geliyor dünyanın en zor yarışması açıklık bir yandan, psikoloji bir yandan zorluyor. Benim için çok zor gerçekten ama Acun abi vazgeçmiyor’’ ifadelerini kullandı.

Alışveriş sonrası meydan katında bulunan bir restorana yakın dostlarıyla yemek yemek için geçen Anıt Tetik, Siyahlar içerisindeki şık AVM tarzı ile de beğeni topladı.