Cadde Takipçisine 'Önce terbiyeli olacaksın' demişti! 'Hiçbirimiz kusursuz değiliz'

Takipçisine 'Önce terbiyeli olacaksın' demişti! 'Hiçbirimiz kusursuz değiliz'

18.05.2024 - 16:45 | Son Güncellenme:

Oyunculuk kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Hande Doğandemir, geçtiğimiz günlerde bir takipçisiyle yaşadığı polemik hakkında konuştu.

Takipçisine Önce terbiyeli olacaksın demişti Hiçbirimiz kusursuz değiliz

Hande Doğandemir'in bir takipçisi, oyuncunun kurduğu markayı tanıtmak için paylaştığı makyaj videosuna, "Oynadığı tüm diziler final yapınca çareyi Influencer olmakta bulmuş ama gel görün ki onu bile becerememiş. Bir nemlendirici sür suratına... Tüm tuşlara aynı anda basıyorsun" yorumunu yazmıştı.

Haberin Devamı

"SEN NE İŞ YAPIYORSUN ABLACIM!"

Bu yoruma tepki gösteren Doğandemir, "Oyunculuğa devam, tiyatro oyunuma ve sinema filmlerime beklerim. Influencer olmayı aşağılaman bir kenara, bir kadın girişimci olarak kurduğum markayla bir video çektim. Birilerine çalışarak üreterek ilham vermek çok kıymetli. Sen ne iş yapıyorsun ablacım, önce terbiyeli olacaksın" cevabını vermişti.

Takipçisine Önce terbiyeli olacaksın demişti Hiçbirimiz kusursuz değiliz

"ÖZELLİKLE GENÇ KIZLAR KUSURSUZLUK ÜZERİNE TAKINTILI"

"Aramızda Kalmasın' programında konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Hiçbirimiz kusursuz değiliz ve öyle görünmek zorunda da değiliz. Maalesef sosyal medyanın insanlar üzerinde böyle bir baskısı var. Özellikle genç kızların kusursuzluk üzerine takıntılı olması üzücü. Bence herkes kendi haliyle çok güzel" ifadelerini kullandı.

Takipçisine Önce terbiyeli olacaksın demişti Hiçbirimiz kusursuz değiliz

 

 

 

Yazarlar