Cadde Talat Bulut'tan 'taciz' iddiasına cevap

Talat Bulut'tan 'taciz' iddiasına cevap

06.06.2018 - 16:59 | Son Güncellenme:

FOX'ta yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut, "19 yaşındaki set çalışanı kadını taciz ettiği" yönündeki iddialar üzerine açıklama yaptı.

Talat Buluttan taciz iddiasına cevap

'Yasak Elma' dizisi setinde yaşandığı ileri sürülen 'taciz' hakkında olayın merkezindeki isim olan Talat Bulut'tan açıklama geldi.

Haberin Devamı

62 yaşındaki oyuncu, instagram hesabı üzerinden bir duyuru yayınladı. Set çalışanı kadını taciz etmekle suçlanan Bulut, "Son birkaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp, hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.

Talat Bulut'un avukatı tarafından yapılan yazılı açıklama ise şöyle:
"Müvekkilim Talat Bulut hakkında birkaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır.

Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır.

Haberin Devamı

Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkında ki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."