Cadde Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı

Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı

16.06.2021 - 13:04 | Son Güncellenme:

Sunucu Tanem Sivar geçmiş günleri yad etti. Televizyon kariyerine Acun Ilıcalı'nın yanında başlayan 41 yaşındaki Sivar, ekrana çıktığı ilk anın görüntüsünü takipçilerinin beğenisine sundu.

Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı

2017 yılında yelken sporcusu Edhem Dirvana ile nikah masasına oturan ve bir süredir Marmaris'te yaşayan sunucu Tanem Sivar, sosyal medya hesabından ilk kez kamera karşısına çıktığı anın görüntüsünü paylaştı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç'a teşekkür eden Sivar, 'Her şey işte böyle başladı... 24 yaşında ilk ekran tecrübem ve bana çok güzel kapılar açan Acun Ilıcalı ve Esat Yontunç'a sonsuz teşekkür edesim geldi bu gece... Saç yok, makyaj yok, styling yok, tecrübe yok, sadece çene!' ifadelerini kullandı.

Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı

İLK KEZ A'ACUN FİRARDA' İLE KAMERA KARŞISINA ÇIKTI
1980 yılında Amerika'da dünyaya gelen Tanem Sivar, San Diego State Üniversitesi'nin Televizyon-Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Türkiye'ye gelen Sivar, 2005 yılında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'yla çalışmaya başladı. İlk kez 'Acun Firar'da programıyla kamera karşısına geçen güzel sunucu çok sayıda başarılı işe imza attı.

Edhem Dirvana ile mutlu bir evliliği olan Tanem Sivar'ın Süleyman ve Kemal adından iki oğlu var.

Tanem Sivar: Her şey işte böyle başladı