Cadde Tanışmalarının altıncı ayında 'Senden çok iyi baba olur' demiş!

Tanışmalarının altıncı ayında 'Senden çok iyi baba olur' demiş!

15.09.2023 - 15:21 | Son Güncellenme:

teve2’nin yeni programı 'teve2'de Bunu Da Konuşalım' hafta içi her gün yeni bölümü ile ekrana gelmeye devam ediyor. 2012 yılında iş insanı Selim Sarı'yla nikâh masasına oturan eski manken ve oyuncu Didem Uzel Sarı, sunucusu olduğu programda dikkat çeken bir itirafta bulundu.

teve2’de Bunu Da Konuşalım'ın bugün ekrana gelen yeni bölümünde sunucu Didem Uzel Sarı, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"EŞİMİ EVLİLİĞE BEN İKNA ETTİM"

11 yıl önce iş insanı Selim Sarı ile evlenen, 2016’da da oğlu Leo Aslan’ı dünyaya getiren Didem Uzel, tanışmalarının 6’ncı ayında “Senden çok iyi baba olur” diyerek eşini evliliğe ikna ettiğini anlattı.

Tanışmalarının altıncı ayında Senden çok iyi baba olur demiş

"İNANILMAZ BİR BABA"

Selim ile tanıştığım zaman böyle bir hayat kuracağımı hiç hayal etmemiştim. Selim'i tanıyınca, altıncı ayda 'Senden çok iyi bir baba olur' dedim. Çok nazik, kibar, eğlenceli, gezmeyi seviyor... Renkli bir kişilik ama çok iyi bir baba olur. 'Gel çocuk yapalım seninle' dedim. Ben teklif ettim yani. Daha evlilik falan yok ortada. 'Ben daha çok gencim, yapmak istemiyorum. Korkuyorum Didem' dedi bana. İki sene geçti, sonra yine aynı konu. Ben zorlamadım Selim'i. 'Selim bak benim yaşım geçiyor, senden çok iyi bir baba olur' dedim. Olur mu, olmaz mı? 'Baba olmak için evlenmemiz gerek' dedi, 'tamam' dedim. Evlendikten sonra Aslan dünyaya geldi. 'Ben bunu yapamam' diyen adam, inanılmaz bir babalık yapıyor.

Tanışmalarının altıncı ayında Senden çok iyi baba olur demiş

"MAŞALLAH BİZE"

Didem Uzel, 24 Ağustos'ta Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla 11'inci evlilik yıl dönümünü kutlamıştı.

Tanışmalarının altıncı ayında Senden çok iyi baba olur demiş

11 yıl öncesi ve sonrası... Merak edenler için tarihe not düşelim. Eylül 2009’da tanıştık ve 2012 Ağustos’ta evlendik. Hiç arada boşluğumuz yok. Yani aslında nişan dönemi de dersek ilk tanıştığımız zamana 2009’dan bu yana tam 14 yıl geçmiş. Maşallah bize. Sonra 2016 yılında da Aslancık bize katıldı. İşte öyle yuvarlanıp gidiyoruz.

Sunuculuğunu Didem Uzel Sarı ile Aylin Çetinkaya’nın üstlendiği teve2’de Bunu Da Konuşalım programı, hafta içi her gün saat 09.00'da teve2’de.