Cadde Tansu Dayan, Ajda Pekkan'ın konser dansını tiye aldı

Tansu Dayan, Ajda Pekkan'ın konser dansını tiye aldı

24.10.2022 - 10:04 | Son Güncellenme:

Ankara'da sahne alan Ajda Pekkan, sesi ve şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatırken sahne dansıyla da çok konuşuldu. Ünlü şarkıcının sahnede dans ettiği anlara ait görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı. Özellikle Müge Anlı tiplemesiyle büyük çıkış yakalayan fenomen Tansu Dayan, Süperstar'ın dansını tiye alınca, sosyal medyada gündem yarattı.

Müge Anlı videolarıyla adını duyuran ve zaman zaman ünlü oyuncuları da taklit eden sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, ünlü oyuncu Melisa Şenolsun’un bir sestivalde giydiği ekru renkteki iddialı crop top ve deri ceketini tiye almıştı.

Haberin Devamı

Tansu Dayan'ın paylaşımına; "N95 maskesi ile daha iyi olurdu", "Allah da seni güldürsün", "O kadar güldüm ki. Melisa Neolsun", "Nedir bu ünlülerin senden çektiği?" gibi yorumlar geldi.

Tansu Dayan, Ajda Pekkanın konser dansını tiye aldı

DİLAN'I DA TAKLİT ETMİŞTİ

Dayan, daha önce de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in katıldığı film festivalinde yabancı basına verdiği röportajı taklit etmişti. İngilizce konuşmasıyla sosyal medyada gündem olan Deniz'i ünlü fenomen tiye almıştı.

Tansu Dayan, Ajda Pekkanın konser dansını tiye aldı

EZGİ MOLA BOY GÖSTERDİ

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreninde Ezgi Mola da boy gösterdi. Festivalde, Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması jürileri arasında bulunan Mola, "Biz şahane 12 tane film izledik. Bugün son değerlendirmelerimizi yaptık. Birlikte 12 şahane yönetmenin 12 kısa filmini izledik. İçimiz umut doldu. Çünkü başka kısa filmlerini ve uzun metrajlı filmlerini izlemek için sabırsızlanıyoruz. Umarım seyircilerimiz de izleyince bizlerle aynı fikirde olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Tansu Dayan, Ajda Pekkanın konser dansını tiye aldı

Haberin Devamı

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ

Ezgi Mola'nın kıyafeti, sosyal medyaya damga vurdu. Ezgi Mola festivalden karelerini 6.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından siyah kalp emojisiyle yayınladı. Mola'nın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

BÖYLE TİYE ALDI

Tansu Dayan, Ezgi Mola'nın Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde giydiği kıyafeti tiye aldı. Siyah elektrik bandıyla ile Ezgi Mola'nın elbisesinin benzerini yapan Tansu Dayan, ünlü oyuncuyla kendi karesini yan yana koyup Instagram hesabından paylaştı.

Tansu Dayan, Ajda Pekkanın konser dansını tiye aldı

AJDA PEKKAN'IN DANSI GÜNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, önceki akşam Ankara'da konser verdi. Konsere 'Sihirli Aşk' şarkısıyla başlayan usta sanatçı, 'Vitrin' ve 'Ben Yanmışım'ı seslendirdikten sonra 'Bir Günah Gibi', 'Kimler Geldi Kimler Geçti', 'Haykıracak Nefesim', 'Uykusuz Her Gece' gibi unutulmaz şarkılarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü şarkıcının sahnede dans ettiği anlara ait görüntüler ise sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede gündem olan görüntülere bir kısım sosyal medya kullanıcısı övgü yağdırdı bir kısmı ise eleştirdi. Müge Anlı taklitleriyle adını duyuran sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu defa Ajda Pekkan'ın tartışma yaratan dansını tiye aldı.

Tansu Dayan, Ajda Pekkanın konser dansını tiye aldı

Haberin Devamı

"PEK İYİ DURMUYOR, BİR BAKIN BENCE"

Dayan, Ajda Pekkan'ın dansını canlandırdığı bir videoyu Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına, "Ajda Pek iyi gibi durmuyor, bir bakın bence :(" notunu düşen fenomen isim kısa sürede gündem oldu.