Cadde Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu! Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi?

28.07.2021 - 22:16 | Son Güncellenme:

Tarzan Efsanesi, 2016 yapımı ABD aksiyon ve macera filmidir. Tarzan filmlerinin yeni versiyonu olarak hazırlanan Tarzan Efsanesin'nde başrolde ise Alexander Skarsgård ve Margot Robbie gibi isimler bulunuyor. Tarzan Efsanesi oyuncu kadrosu...

Tarzan Efsanesi oyuncuları ve konusu Tarzan Efsanesi filmi nerede çekildi

ABD yapımı Tarzan Efsanesi filmi, Edgar Rice Burroughs tarafından yaratılmış karaktere dayanarak çekildi. David Yates tarafından yönetilen film Adam Cozad ve Craig Brewer tarafından kaleme alındı. 

Haberin Devamı

TARZAN EFSANESİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Tarzan Efsanesi filmi, İngiltere ve iki farklı ülkede çekimlerini gerçekleştirdi. Çekimler, İtalya'nın Dolomoti Dağları'nda ve Afrika'nın Gabon Cumhuriyeti'nde yapıldı.

TARZAN EFSANESİ KONUSU

Anne ve babasını kaybettikten sonra ormanda goriller tarafından büyütülmüş olan Tarzan, normal insan hayatına dönmüş, İngiltere'de eşi Jane Porter ile birlikte soylu yaşam şeklini devam ettirmektedir. Bir gün bir şekilde, Avam Kamarası tarafından büyüdüğü topraklara, Kongo'da Belçika Kralı tarafından kurulan bağımsız devlete ticaret elçisi olarak iş amaçlı gönderilir. Fakat burada Leon Rom'un kurduğu tuzaktan haberi yoktur. Her şeyi öğrendiğinde ise eşi Jane'in hayatını kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyması gerekecektir.

Haberin Devamı

TARZAN EFSANESİ OYUNCULARI 

Alexander Skarsgård - John Clayton/TarzanChristoph Waltz - Yüzbaşı Léon RomSamuel L. Jackson - George Washington WilliamsMargot Robbie - Jane ClaytonDjimon Hounsou - Şef MbongaJim Broadbent - Robert Gascoyne-CecilCasper Crump - Binbaşı KerckhoverBen Chaplin - Yüzbaşı MoulleHadley Fraser - John Clayton (Tarzan'ın babası)Genevieve O'Reilly - Alice Clayton (Tarzan'ın annesi)Yule Masiteng - MuviroMimi Ndiweni - EsheSimon Russell Beale - Bay Frum