Cadde Tatlım bütün grubunuza sevgiler

Tatlım bütün grubunuza sevgiler

20.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tuba Ünsal ile Okan Bayülgen’in reklamcı eşi Şirin Ediger arasında twitter’da başlayan tartışma dün iyice alevlendi.

Tatlım bütün grubunuza sevgiler

Her şey Ünsal’ın boşanma aşamasında olduğu gündeme gelen Murat Pilevneli’yle, kızının doğum gününde çektiği fotoğrafları twitter’dan paylaşmasıyla başladı. Ediger, “Boşanmıyoz mesajı vermek için çocuklarının doğum gününü harcamışlar resmen” yorumu yaptı. Ünsal sinirlenip “Cool olmanın yolu kıl olmaya çalışmaktan geçmiyor” diye yanıt yazınca Ediger, “Benim amacım kimseye laf çakmak değildi. Kendini savunamayan bebeklerimizle ilgili önemli bir konuda onlar adına çocuk haklarını savunmaktı” diyerek kendisini savundu.
Ünsal bunun üzerine “Tamam sustum zilliyle uğraşmayacağım. Hepimiz anayız” dedi ama Ediger kendisine “Boşver müdür sen aynen bu kafa devam” diye yazınca “Aynen panpa ben bu kafa sen o kafa devam. Fas’a sevgiler” diyerek öfkelendiğini belli etti. Ünsal’ın eşi Okan Bayülgen’in uzun süre aşk yaşadığı Faslı Khansa’yı kastettiğini anlayan Ediger de “Canım çok tatlısın, Khansa’ya mı? Söylerim tabii” yazarak karşı atağa geçti.
Ünsal, Ediger’e “Tatlım sen de, bütün grubunuza selamlar sevgiler” tweet’iyle karşılık verdi ve “İtiraf et eğlendin” cümlesiyle final yaptı.
Ediger Milliyet’e konuyla ilgili olarak “Herhalde duyduğu bazı şeyler var. Niye öyle yazdığını ben de çözemedim. Khansa’yı mı ima etti anlamadım ama Khansa sonuçta Okan’ın da, benim de ortak arkadaşım” yorumunu yaptı.

Yazarlar