Cadde 'Tazı' lakaplı kapkaççı bu kez kaçamadı

'Tazı' lakaplı kapkaççı bu kez kaçamadı

10.02.2011 - 18:34 | Son Güncellenme:

Kentin çeşitli yaptığı kapkaçlardan dolayı aranan 19 yaşındaki hırsız, son işinde yakayı çok kötü ele verdi

Tazı lakaplı kapkaççı bu kez kaçamadı

Diyarbakır'da çeşitli tarihlerde kentin değişik noktalarında kapkaç, hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karışan 'tazı' lakaplı 19 yaşındaki Efrahim Pala, gerçekleştirdiği son kapkaç olayında polis tarafından suçüstü yakalandı. Kendisini yakalayan 1 polis ile 2 vatandaşı bıçakla hafif yaralayan Pala'nın, değişik tarihlerde yaptığı kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberin Devamı

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar İlçesi'nin korkulu rüyası haline gelen Efrahim Pala, son işinde suçüstü yakalandı. Cadde başlarında bekleyerek, özellikle telefonla konuşan vatandaşların telefonlarını kapkaç yöntemi ile çalan, ev ve iş yerlerinden çeşitli hırsızlık olayına karışan Pala, son olarak Bağlar İlçesinde yoldan geçen bir kadının telefonu kapıp kaçarken, polis tarafından kovalanarak yakalandı. Şüpheli, kendisini yakalayan vatandaş ve polisleri üzerindeki bıçakla hafi yaralarken, Pala?nın kapkaç yaparken ve yakalanma görüntüleri kameralara yansıdı.

Gözaltına alınan Pala'yı polis merkezine çağrılan mağdurlar da teşhis ederken, şüphelinin 20'den fala olaya karıştığı belirlendi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Efrahim Pala, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.