Cadde Tek paylaşımları milyon dolar!

Tek paylaşımları milyon dolar!

15.08.2023 - 08:20 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü isimler, kendi mesleklerinin dışında Instagram’daki tek paylaşımlarıyla bile milyon dolarlar kazanıyor. Markalar, ünlülere paylaşım başına ödeyeceği rakamın hesaplamalarını takipçi sayısına göre yapıyor. İşte ünlü isimlerin rekor kazançları...

Tek paylaşımları milyon dolar

Dünyaca ünlü isimler sosyal medyadan servetlerine servet katmaya devam ediyor. Hollywood yıldızları, şarkıcılar ve futbolcular, özellikle Instagram’dan tek bir paylaşımlarıyla milyonlarca doları ceplerine koyuyorlar. Dünyanın her ülkesinden milyonlarca takipçileri olan ünlü isimler için markalar sıraya giriyor. Suudi Arabistan takımı Al Nassr’da forma giyen ve Instagram’da 600 milyon takipçisi olan Cristiano Ronaldo, Instagram kazancıyla zirvede yer alıyor. Markalar, ünlülere paylaşım başına ödeyeceği rakamın hesaplamalarını takipçi sayısına göre yapıyor. Bu hesaplamaya göre yıldız isimlerin aldıkları ücretler değişiklik gösteriyor.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo

Instagram’da 600 milyon takipçiye ulaşan tek kullanıcı olarak rekora imza atan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, tek paylaşımdan 2 milyon 397 bin dolar alarak, en çok kazananlar listesinin zirvesinde yer alıyor.

Tek paylaşımları milyon dolar

Messi

Paris Saint Germain’den bu yıl Amerika ligindeki Inter Miami takımına transfer olan Arjantin milli takımının yıldız ismi Lionel Messi de listede üçüncülüğü aldı. 482 milyon takipçisi olan futbolcu, her paylaşımıyla 1 milyon 777 bin dolar kazanç elde ediyor.

Tek paylaşımları milyon dolar

Kylie Jenner

Amerikalı reality yıldızı ve influencer Kylie Jenner, Instagram’da bir paylaşımdan 1 milyon 835 bin dolar kazanç elde ederek, listenin ikinci sırasında bulunuyor. Yıldız isim, Instagram’da 398 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Tek paylaşımları milyon dolar

Haberin Devamı

Selena Gomez

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, 427 milyon kişiyle Instagram’da en çok takipçi sayısına sahip kadın olma ünvanını da elinde bulunduruyor. ‘En Çok Kazananlar’ listesine dördüncü sıradan giren Gomez, tek gönderiyle 1 milyon 735 bin dolar kazanıyor.

Tek paylaşımları milyon dolar

Dwayne Johnson

Hollywood’un en çok kazanan aktörü ünvanını elinde bulunduran Dwayne Johnson, Instagram’da 388 milyon takipçi sayısına sahip... Geçtiğimiz günlerde Hollywood grevine katılarak, set işçilerine ve oyunculara destek veren ve yaptığı bağışla gündem olan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarının her birinden 1 milyon 713 bin dolar alıyor.

Tek paylaşımları milyon dolar

Kim Kardashian

Attıkları her adımla olay yaratan Kardashian Ailesi’nin yaptıklarıyla gündemden düşmeyen ismi Kim Kardashian’ın Instagram hesabında 363 milyon takipçisi bulunuyor. Son olarak 2 bin 500 dolarlık MR cihazının reklamını yaparak Amerika’da büyük tepki toplayan Kardashian, her paylaşımıyla 1 milyon 689 bin dolar kazanıyor.

Tek paylaşımları milyon dolar

Ariana Grande

ABD’li şarkıcı Ariana Grande, 378 milyon takipçisiyle Instagram hesabından yaptığı paylaşım başına 1 milyon 687 bin dolar kazanıyor. Grande, tek paylaşımından elde ettiği gelirle listede yedinci sırada yer aldı.

Tek paylaşımları milyon dolar

Beyonce

Sahne kıyafetiyle olay yaratan Amerikalı şarkıcı Beyonce’nin 315 milyon takipçisi bulunuyor. Sanatçı, her paylaşımıyla 1 milyon 393 bin dolar kazanarak, listeye sekizinci sıradan girdi.

Tek paylaşımları milyon dolar