Cadde Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım!

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım!

21.03.2024 - 08:13 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Teoman, evlilik ve gece hayatı hakkında yaptığı açıklamalarla bir kez daha gündem olmayı başardı.

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım

Rock müziğinin sevilen ismi Teoman önceki gün Nişantaşı City’s girişi objektiflere takıldı. Alışveriş öncesi gazetecileri kırmayarak soruları yanıtlayan ünlü isim, yine magazin gündeminde ses getirecek ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Daha önce sarf ettiği “Çalışmayı sevmiyorum” sözlerine yineleyen Teoman, “Şunu anladım. Çalışmak manasız geliyor. Çalışmayınca da insan çok sıkılıyor. Arasını bulmak lazım. Bende çok uzun yıllar çalıştım. Şimdi menajerimle de konuştum. 4 haftalık bir tatilim var. Bundan sonra maksimum konseri hedeflemeyelim. Ayda 4-5 tane konser yapalım. Hayatımızı yaşayalım. Hayatı sadece işten ibaret olarak görmeyelim dedim. Artık böyle çalışacağız” diye konuştu.

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım

"DOĞA FALAN BENİ AÇMIYOR!"

Emeklilik sonrası birçok ünlü ismin sahil kasabalarına yerleştiği hatırlatılan Teoman, “Ben onlara benzemiyorum. Tam emekli olmayacağım. Bana hiç uygun bir şey değil kasabaya falan yerleşmek. Mizaç önemli bu tarz şeylerde. Ortalıklarda dolaşmayı, kafelere gitmeyi, öyle şeyleri seviyorum. Doğa falan beni açmıyor” dedi.

Haberin Devamı

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım

56 yaşındaki şarkıcı, son dönemde gençlerin kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu ifade ederek; kendisine yoğun ilgi gösteren hayranlarına tavsiyede bulundu:

Gençler sağ olsunlar beni sevdi. Hoşuma gidiyor. Hayran meselesine alışığım ama gençler, ufaklıklar böyle ilgi gösterince hoşuma gidiyor. Fakat şöyle algılarlarsa üzülürüm. Hayatım boyunca eşekler gibi çalıştım. Artık bu yaşa geldim, biraz daha rahat yaşıyorum. Şimdiden benim yaşımdaki bakış açıma geçerlerse hayatları çok kolay olmaz. Önce biraz çalışsınlar. Kendilerini paralasınlar demiyorum. Büyük hayalleri de olmasın. Çok zengin olmaya çalışmasınlar. Az ile yetinsinler. Çok kazanacağım diye kendilerini harap etmesinler.

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım

"GECE HAYATIM BİTMEDİ"

Eski yıllardaki hızlı yaşantısı hatırlatılan Teoman, “O yılları özlüyor musunuz?” şeklindeki soru karşısında ise "Gece hayatı bitmedi tabii ama eskisi gibi değil. 30 yaşında insan hayatı farklı görüyor, şimdi başka türlü görüyorum. Gece çıkacağıma spora gitmek daha çekici geliyor. Eski görüntüleri seyrederken çok eğleniyorum. Bir de insanların onlara gülüyor olduğunu görmek hoşuma gidiyor. O zamanlar daha fazla eleştiriliyordum. Geçmişe bakınca yanlış bir eve girmeye çalışmam bana da eğlenceli geliyor" cevabını verdi.

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım

(Teoman & Ayşe Kaya)

Daha önce 2012'de Ayşe Kaya ile evlenen ve Zeyno Şazi Yakupoğlu ismini verdikleri kızları dünyaya geldikten sonra 2015'te eşinden boşanan ünlü isim, “Hayatınızda birini görecek miyiz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Görmezsiniz artık. Evlendim, çocuğumu yaptım, artık bekarım. Biliyorsunuz 80 yaşında evleneceğim zaten. O zamana kadar gençliğimi yaşayayım diyorum. Ondan sonra evlenirim.

Teoman: 80 yaşında evleneceğim, o zamana kadar gençliğimi yaşayayım

"OKAN BAYÜLGEN'İN BENİMLE DALGA GEÇMESİ HOŞUMA GİDİYOR"

Teoman, sık sık kendisine takılan Okan Bayülgen hakkında da konuştu. Bayülgen’in kendisiyle dalga geçmesinin hoşuna gittiğini söyleyen şarkıcı; "Çok bayılıyorum ona. Benle dalga geçince hoşuma gidiyor. İkimiz de toplumsal birer figürüz. Okan’ın da yaptığı şey insanlara kendi figürümüz üzerinden eğlence sağlamak. O beni kullanıp eğlendiriyor ben onu. Bizim bu saatten sonra yapacağımız şey halkı eğlendirmek olmalı” dedi.