Cadde Teşkilat Serdar ölüyor mu? Serdar'ı oynayan Çağlar Ertuğrul diziden ayrılacak mı?

Teşkilat Serdar ölüyor mu? Serdar'ı oynayan Çağlar Ertuğrul diziden ayrılacak mı?

29.05.2022 - 22:51 | Son Güncellenme:

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde Serdar rolü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dizi bir süredir art arda ayrılıklarla gündeme gelmişti. Sezon finali bölümünde ise bombanın olduğu bir bina içinde sıkışan Serdar'ın akıbeti dizi takipçilerinin aramalarına konu oldu. Akıllarda ise ''Serdar ölüyor mu, Çağlar ertuğrul diziden ayrılıyor mu?'' soruları bulunuyor.

Teşkilat Serdar ölüyor mu Serdarı oynayan Çağlar Ertuğrul diziden ayrılacak mı

Teşkilat dizisi oyuncuları ve hikayesi ile seyirciyi ekran başına kitlemeye devam ederken dizide de peş peşe ayrıklar yaşanıyor. Teşkilat dizisi, 48. bölümle sezona ara veriyor. Ekrana gelecek bölümde ise Pınar, Hulki ve Serdar, patlamak üzere olan bombalı bir binada sıkışıyor. Son olarak Zehra'nın gözyaşları içinde kalması ayrılık iddialarını gündeme getirdi. Peki, Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu, kimdir?

Haberin Devamı

TEŞKİLAT SERDAR ÖLÜYOR MU?

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Teşkilat, oyuncu kadrosunda art arda ayrılıklar yaşandı. Dizi 48. bölümle sezon finali yapıyor. Teşkilat dizisinin fragmanında ise göreve çıkan ekipte Serdar, Pınar ve Hulki, bomba olan binada sıkışıyor. Zehra'nın ise patlayan binanın dışında gözyaşı döktüğü ekrana yansıyor. Ancak Serdar'ın öldüğüne, diziden ayrıldığına dair bir detay bulunmuyor. Ayrıntılar yeni bölümün yayımlanması ile netleşecek.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Ertuğrul, 5 Kasım 1987 tarihinde Karşıyaka, İzmir’de dünyaya geldi. 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü tamamladı. Burada ilk kez tiyatro ile tanışan isim, kendisine ait Youtube kanalı olup buradan çeşitli komedi tarzında eğlenceli videolar paylaşıyordu.

Haberin Devamı

13 Nisan 2009 tarihinde ilk kez Koç Üniversitesi'nde "Romeolar ve Julietler" adlı bir oyunda oynayarak sahneye çıktı. Üniversite'den mezun olduktan sonra Vahide Gördüm'ün 35 Buçuk Akademisi'nde 1 yıl eğitim gördü. 2012 yılında Alper Çağlar'ın yönettiği Dağ adlı bir askerî filmin baş rolünde yer aldı. Bu filmin ardından tanındı ve Benim İçin Üzülme dizisinden teklif gelmesiyle birlikte makine mühendisliğinden vazgeçip oyunculuk kariyerine yöneldi. 2016-2017'de West Hollywood, Lee Strasberg Tiyatro ve Film Okulu'nda metot oyunculuğu ve doğaçlama komedi üzerine konservatuvar eğitimi aldı.

Oyuncu 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura ve Boynu Bükükler gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2015 yılında Bana Masal Anlatma’da yer aldı ve Medcezir isimli televizyon dizisinde oynadı. 2016 yılında aksiyon filmi Dağ 2 vizyona girdi ve o senenin en çok izlenen sinema filmi oldu. 2017’de komedi türündeki Biz Size Döneriz sinema filminde yer aldı ve Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizide rol aldı. 2018 yılında Ailecek Şaşkınız isimli sinema filminde yardımcı rolde yer aldı. Yanımda Kal (2018) ve dram olan Kızım Gibi Kokuyorsun (2019) ile devam etti.

2019 ile 2020 yılları arasında Afili Aşk isimli televizyon dizisinde oynadı. Buradaki rolü ile 46. Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı. 2021 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat isimli aksiyon dizisinin başrolünde yer alıyor. Bu dizideki çalışmasıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu kategorilerisinde ödül aldı.