Cadde Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm!

Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm!

20.01.2024 - 12:41 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünyaevine giren, Tuna adında bir kızı ve Tan adında bir oğlu olan Tolga Çevik, katıldığı programda aile yaşamına dikkat çekti.

Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm

'Nazif' karakterini canlandırdığı 2001 yapımı 'Vizontele' ile tanınan, bir diğer Yılmaz Erdoğan filmi 'Organize İşler' ile kariyerinde yükselişe geçen, daha sonra 'Komedi Tükkanı', 'Arkadaşım Hoşgeldin' ve 'TOLGSHOW' adlı kendi komedi programlarını yapan Tolga Çevik, mutlu aile yaşamını anlattı.

Haberin Devamı

"İNSAN YALNIZ OLMADIĞINI HİSSEDİYOR"

Çocuklarının 17 ve 18 yaşına geldiklerini belirten oyuncu, "Biz 'Akşam yemeğini beraber yiyelim' nesliyiz. Bunu biz korumasak çocuklarımız koruyor. Çok güzel bir şey, insan yalnız olmadığını hissediyor. Ben en çok evde ünlüyüm, 'eyvah babam geliyor' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm

"TANITŞTIĞIMIZ GÜN EVLİLİĞE KARAR VERDİK"

Eşi Özge Yılmaz ile tanıştığı gün evlenmeye karar verdiklerini açıklayan Tolga Çevik, "O gün 10 dakika içinde... Eşimle tanıştığımız gün evlenmeye karar verdik. 'Biz senimle evleneceğiz, biliyorsun değil mi?' dedim. Biliyorum dedi. Söz, nişan falan... O çok gençti tanıştığımızda, üç yıl sonra da evlendik. Çoğu kişi de inanmıyor, bizim Rıza Sönmez şahittir, inanmayan ona sorabilir" şeklinde konuştu.

Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm

Haberin Devamı

"AŞIN TOZUNU ATTIRDI"

49 yaşındaki komedyen, Mayıs 2023'te katıldığı programda, sevginin aşktan daha önemli ve kuvvetli olduğunu savunmuştu.

Sevgi aşkın üstüne çıkıyor. Bizde aşk vardı tabii ki, ilk aşkla başladı ama aşkın yerini sevgi aldı ve aşkın tozunu attırdı. Biz eşimle 180 derece farklıyız; o siyah sever, ben kırmızı ama bir şey olduğu anda dünya yansa birlikteyizdir.

Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm

"BİZ BİRLİKTE OLMAK İÇİN VARIZ"

Mutlu evliliği hakkında konuşan ünlü isim, "20 yıl olacak evliliğimizde. Ben mesela sinir eden bir adamımdır, ona rağmen beni özlüyorsa bir şey var demektir. Biz birlikte olmak için varız ve çok mutluyuz. Bunlar anlatılacak tecrübeler değil" açıklamasını yapmıştı.

Tolga Çevik: En çok evde ünlüyüm