Cadde Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor!

10.04.2024 - 11:26 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, oyunculuğu bırakıp, Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Daha sonra kendi işini kuran ve Sarah Scott'la sekiz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Karel'den sevindirici haber oldu.

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor

Kanal D ekanında 2005-2010 yılları arasında yayınlanan 'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle tanınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakmış ve ABD'ye taşınmıştı.

Haberin Devamı

Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşi Sarah Scott'ın ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık sekiz bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor

"RÜYA EVİMİZ İÇİN GÜZEL BİR GÜN"

Her geçen gün işlerini biraz daha büyüten Karel, ilk yatırımını 2020 yılında Florida'dan bir ev satın alarak yapmıştı. Karel, Ekim 2021'de ise eşi ve çocukları ile yaşayacağı yeni evi için Florida'nın gözde bölgelerinden birinde arsa almıştı.

Sözleşme imzaladıkları anların fotoğraflarını paylaşan eski oyuncu, "Rüya evimizi inşa etmek için güzel bir gün" notunu düşmüştü.

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor

İKİNCİ KEZ KIZ BABASI OLACAK

ABD'de lojistik şirketi de kuran Tolga Karel, bu kez iş hayatıyla değil, bebek haberiyle gündeme geldi. Manken Günay Musayeva ile ilk evliliğinden Cihangir adında bir oğlu, Sarah Scott ile ilişkisinden ise Kenan, Tufan ve Mia adında üç çocuğu olan Karel, beşinci kez baba olmaya hazırlanıyor.

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor

Haberin Devamı

Karel, bebek haberini Ramazan Bayramı öncesi yakınlarına verdi. Üç erkek bir kız babası olan 45 yaşındaki ünlü ismin, beşinci bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor