Cadde Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde! Bir haftada 300 bin TL harcadı

Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde! Bir haftada 300 bin TL harcadı

13.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

2014 yılında aşk yaşamaya başlayan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 2017'de Amerika Beverly Hills'de nikâh masasına oturmuştu. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı bulunan ünlü çift, tatil için Antalya'ya gitti. Burada özel bir villa kiralayan Sayışman geceliği 50 bin TL ödeyerek altı gün tatil yaptı. Sayışman ailesi daha sonra Abazi’nin kardeşi İlda Abazi’yi İzmir’de ziyaret etti.

Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde Bir haftada  300 bin TL harcadı

Oyunculuk, sunuculuk ve şarkıcılık yapan Almeda Abazi Sayışman, geçtiğimiz aylarda Dream Türk TV'de ekranlara gelen 'Renkli Hayatlar' programına konuk olmuştu. 2008'de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Arnavut asıllı tescilli güzel, mutlu bir evlilik sürdürdüğü Tolgahan'la tanışma hikayesini anlatmıştı.

Haberin Devamı

"TOLGAHAN TAM ANLAMIYLA İLK İLİŞKİM"

Ünlü isim, "Ortak arkadaşlarımız var. Bir gün aynı ortama denk geldik. Arkamdan biraz koşturdum. Amerika'da evlenme teklifi etti ve orada nikâh masasına oturduk. Tolgahan tam anlamıyla benim ilk ilişkim. Evlilik hissetmeseydim Tolgahan'la ilişkiye başlamazdım. İki yıl sevgili olduk, sonra evlendik" demişti.

Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde Bir haftada  300 bin TL harcadı

"TOLGAHAN'IN EV İŞLERİNE KARIŞMASINI İSTEMEM"

Almeda Abazi, "Evde görev dağılımı var mı?" sorusu üzerine, "Hiç yardımcı olmuyor diyemem, hakkını yemeyeyim. Efehan doğduğunda ben uyuyayım diye onunla sabaha kadar oturmuşluğu var. Orada da kaldı zaten. Çok işi var. Bende zaten işi olduğunu bildiğim için ondan beklemiyorum. Karışmasını çok istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"ŞARKI ÇIKARMAYA KORKUYORUM"

2019'da oğulları Efehan'ı kucaklarına alan, 2021'de kızları Alina dünyaya gelen Almeda, şarkı çıkardığı dönemlerde yaşadığı tesadüfü ise şöyle anlatmıştı:

Klipte ilk çocuğum Efehan'a hamileymişim, haberim yoktu. Bambaşka bir dünyaya girdiğim için şarkının reklamını yapamadım. Sonra Efe bir yaşına girince 'Kariyerime dönebilirim' diye düşündüm. İkinci şarkıya başlayalım derken Alina'ya hamile kaldım. Şimdi şarkı çıkarmaya korkuyorum. Benim tarzım Türkiye'ye göre değil. Seviyorum ama söyleyemem. Halen aksanım var. Şarkıya çok güzel geçmez.

Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde Bir haftada  300 bin TL harcadı

GECELİĞİ 50 BİN TL'YE TATİL

Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi, çocuklarıyla birlikte Antalya'da bir otelde tatil yaptı. Burada özel bir villa kiralayan Sayışman geceliği 50 bin TL ödeyerek altı gün tatil yaptı.Toplam 300 bin TL'ye bir hafta tatil yapan Sayışman ve ailesi daha sonra Almeda Abazi’nin kardeşi İlda Abazi’yi İzmir’de ziyaret etti.

Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde Bir haftada  300 bin TL harcadı

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Bol bol dinlenen, deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlü çiftten Sayışman, eşiyle çekilen fotoğrafını da sosyal medyadan paylaştı. İki çocuk annesi tescilli güzel de aynı kareyi, kendi Instagram hesabından yayınladı. Beş yıllık evli çiftin, uyumlu stili de dikkatlerden kaçmadı.

Tolgahan Sayışman ailesiyle tatilde Bir haftada  300 bin TL harcadı