Cadde 'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!'

'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!'

01.12.2023 - 17:07 | Son Güncellenme:

Adrenalin tutkusuyla bilinen ve filmlerinde dublör kullanmamayı tercih eden Tom Cruise'un 'Top Gun: Maverick' filmindeki rol arkadaşı Glen Powell (35), çekimler sırasında büyük bir tehlike yaşandığını itiraf etti. Powell, ünlü aktörün içinde bulunduğu uçakta meydana gelen mekanik sorunla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Top Gun'dan 36 yıl sonra, 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona giren devam filmi Top Gun: Maverick'te rol alan Glen Powell, çekimler sırasında Tom Cruise'un da içinde bulunduğu uçak havadayken ciddi sorunlar yaşandığını belirtirken, bu sırada usta oyuncunun nasıl tepki verdiğini anlattı.

Haberin Devamı

Men's Health dergisine konuşan Glen Powell, pilotun uçağı güçlükle indirdiğini ve dünyaca ünlü ABD'li aktörün ise sadece gülümsemekle yetindiğini söyledi.

Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi

"BAŞKA BİR TOM CRUISE OLMAYACAK"

Meslektaşının tepkisi karşısında şaşırdığını dile getiren Powell, şu ifadeleri kullandı:

Asla başka bir Tom Cruise olmayacak. Gülümsedi ve uçaktan çıktı. Bense 'Bu adam neredeyse ölüyordu ve gülümsüyor' dedim.

Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi

TEHLİKELİ TEŞEKKÜR VİDEOSU

Çekimlerinde gerçek uçaklar kullanılan Top Gun: Maverick, Tom Cruise'un kariyerinin en yüksek hasılatlı filmi olmuştu. Gişe başarısını kutlamak için sinema severlere seslenen Holywood yıldızı, "Herkese merhaba! Şu an Güney Afrika’da yeni Görevimiz Tehlike'nin birinci ve ikinci filminin çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Sinemaya giden ve Top Gun: Maverick"i destekleyen sizlere teşekkür etmeden yılı bitirmek istemedim" demiş ve kendini uçaktan atmıştı.

Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi

Haberin Devamı

Uçaktan atladıktan sonra da konuşmaya devam eden 60 yaşındaki oyuncu, “Size iyi zaman geçirtmemize izin verdiğiniz için teşekkür ederim. Bu gerçekten inanılmaz bir onur” ifadelerini kullanmıştı.