Cadde Tuan Tunalı, İtalya'da evlendi

Tuan Tunalı, İtalya'da evlendi

25.03.2023 - 17:31 | Son Güncellenme:

2009-2014 yılları arasında 'Özgür' karakterine hayat verdiği 'Deniz Yıldızı' dizisiyle şöhreti yakalayan, daha sonra 'Yasak Elma', 'Erkenci Kuş' ve 'Baht Oyunu'nda rol alan Tuan Tunalı, İtalyan sevgilisi model Angela Caccamo ile Toskana'da hayatını birleştirdi.

Tuan Tunalı, İtalyada evlendi

Tuan Tunalı, meslektaşı Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında nikâh masasına oturmuş, 2018'de boşanmıştı. Çiftin evliliklerini ihanet nedeniyle bitirdiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

"ÖNEMSEMİYORUM, KULAK ASMIYORUM"

Hazal Filiz Küçükköse, “Ben konuşmadığım için ihanet haberlerinin doğru olduğu düşünülüyor olabilir ama ben konuşmak istemiyorum. Çünkü bu konuyu önemsemiyorum ve kulak asmıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Tuan Tunalı, İtalyada evlendi

RUS MODELLE AŞKI UZUN SÜRMEDİ

Tunalı, olaylı boşanmanın ardından Rus model Yana Mazanova ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Nikâh masasına oturması beklenen ikili, Ağustos 2011'de yollarını ayırmaya karar vermişti.

Tuan Tunalı, İtalyada evlendi

SAPANCA'DA ROMANTİK ANLAR

Yakışıklı oyuncu, evlilik teklifine 'evet' yanıtını aldığı Mazanova'dan ayrıldıktan sonra İtalyan model Angela Caccamo ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Tuan Tunalı, Sapanca'da sevgilisinin önünde diz çöküp, evlilik teklifinde bulunmuş ve Instagram hesabından o anları paylaşmıştı. Ünlü isim, sevgilisinden "Sonsuza dek evet" yanıtını aldığını duyurmuştu.

Tuan Tunalı, İtalyada evlendi

Haberin Devamı

TOSKANA'DA NİKAH

Mutlu birliktelikleri devam eden çift, bugün İtalya Toskana'da hayatlarını birleştirdi.

Tuan Tunalı, İtalyada evlendi

Tuan Tunalı ve Angela Caccamo, nikâh fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. 39 yaşındaki oyuncuya takipçilerinden tebrik mesajı yağdı.

Tuan Tunalı, İtalyada evlendi