Cadde Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!

Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!

19.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl Eser Yenenler'in programına katılmış, "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" demişti. Bu itiraf magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.

Tuğba Ekinciden Melisa Döngele: Beynini patlatmamışlar

Tuğba Ekinci, önceki gün köpeğiyle Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Şarkıcının, hava soğuk olduğu için köpeğini kalın giydirdiği görüldü.

Haberin Devamı

"MESLEĞİ KAPTIRMAMAK İÇİN YATIRIM YAPIYORUM"

Bu sene çok çalışmak istediğini belirten Ekinci, "Oyuncuların hepsi şarkıcı olmaya çalışıyor. Mesleği elden kaptırmamak için yatırım yapıyorum" şeklinde konuştu.

Tuğba Ekinciden Melisa Döngele: Beynini patlatmamışlar

"YUMURTA GİBİ ERKEK Mİ OLUR?"

Botoks sonrası görüntüleri çok konuşulan Gökhan Özen ve Rafet El Roman hakkında ünlü isim, "Sanki bir doktor hatası. Bir doktor katletmiş! Erkeğe yakışmayacak şeyler. Karizmaları çöp olmuş. Kadın hayranları var, ne diyorlar acaba? Erkek dediğin çizgili, kadın pürüzsüz olur. O ne öyle yumurta gibi, öyle erkek mi olur?" ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinciden Melisa Döngele: Beynini patlatmamışlar

"DEFNE'NİN HER YERİNDE ESTETİK VAR"

Türkiye'nin en güzel kadınıyım" diyen Tuğba Ekinci, "Ne botoks, ne estetiğim var. Serenay Sarıkaya'da bile botoks vardır. Bir tek dişlerim yapma. O da çocukken yapıldı, sayılmaz. Bir kişi bile 'Tuğba Ekinci'den güzelim' diyemez. 46 yaşındayım. Benim yaşama gelip, bunu söylesinler. Mesela Defne Samyeli çok abartıyor. Her yerinde estetik var. Nesi güzel? Fahriye Evcen ve Beren Saat'te de estetik var" açıklamasını yaptı.

Tuğba Ekinciden Melisa Döngele: Beynini patlatmamışlar

Haberin Devamı

"ONLARIN TIRNAĞI OLAMAYIZ"

Ajda Pekkan'ın jenerasyonları folyo kağıdı. Ajda Pekkan tartışmaya kapalı. Bülent Ersoy, Zeki Müren, Sezen Aksu ve Nazan Öncel'in tırnağı olamayız.

"BAKANIN BEYNİNİ PATLATIRIM"

Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla yapmam' demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun" sözleriyle gündem olmuştu.

Tuğba Ekinciden Melisa Döngele: Beynini patlatmamışlar

24 yaşındaki oyuncunun açıklaması hatırlatılan Ekinci, "Ben arkadaşımın sevgilisine bakmam. Bakanın da beynini patlatırım. Onun beynini patlatmamışlar, daha denk gelmemiş. Çok ayıp şeyler. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" yorumunda bulundu.