Cadde Tuğba Özay: Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum!

Tuğba Özay: Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum!

25.04.2023 - 08:54 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptığı yardımlarla adından söz ettiren model Tuğba Özay, geçtiğimiz günlerde Bursa'daki bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özay, sürekli estetik yaptıran insanları eleştirdi.

Tuğba Özay: Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum

Kısa bir süre önce babasının kaybıyla sarsılan ve yaptığı paylaşımlarla ona duyduğu özlemi sürekli olarak dile getiren Tuğba Özay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından depremzedelerin yardımına koşmuştu.

Haberin Devamı

"ACINIZ ACIMIZDIR"

Afet bölgesinden yaptığı paylaşımlarla yaşanan acının büyüklüğünü gözler önüne seren Tuğba Özay, bu defa Asena isminde bir depremzedeye sarıldı ve paylaşımına şu notu eklemişti:

Hayatım boyu çokça sarıldım insanlara .. Sarılmanın şifa olduğuna hep inandım .. Sarılmak kalplerin bir olmasıydı .. Yaraların sarılması acıların paylaşılması ben buradayım yalnız değilsin cümlesinin karşılığıydı .. Her şeye rağmen hayat devam ediyor manasıydı .. Çok acılarda sarıldım insanlara elbet ama bu sarılma bambaşkaydı … Canım Asena’m .. Beni gördüğün ilk andaki tepkini asla unutmayacağım .. Acınız acımızdır .. Hep sarılacağız birbirimize .. Şifalanacağız kalpten kalbe.

Tuğba Özay: Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum

"ONLARIN YOLUNDA İLERLİYORUM"

Tuğba Özay, son olarak Bursa'daki bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Tuğba Özay, kendini Türkiye'nin zamana meydan okuyan kadınlarından biri olarak gördüğünü söyledi:

Türkiye'nin zamansız kadınları deyince Ajda Pekkan, Nebahat Çehre, Defne Samyeli, Çağla Şıkel, Ebru Şallı, Demet Şener geliyor. Bunlar yaşsız kadınlar. Ben de onların yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

Tuğba Özay: Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum

"HİÇ ESTETİK YAPTIRMADIM"

"44 yaşındayım ve bugüne kadar hiç estetik yaptırmadım" diyen Özay; "Dolayısıyla bana 44'lük değil 4 dörtlük diyebilirsiniz. Sürekli estetik yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum. Güzelliğimin en büyük sırrı genlerim" şeklinde konuştu.