Cadde TÜLiN ŞAHiN’LE AYNI PODYUMDA

TÜLiN ŞAHiN’LE AYNI PODYUMDA

15.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aldo Fashion Night Out için özel bir etkinlik hazırladı. Markanın Suadiye mağazasına gelenler Tülin Şahin’le aynı podyumu paylaşabilir.

TÜLiN ŞAHiN’LE AYNI PODYUMDA

Spotlar ve flaşlar altında top model hissini yaşamak isteyenler için bir fırsat. Ayrıca Vogue editörlerinden Didem Dayıcıoğlu’nun Aldo koleksiyonundan yaptığı özel seçimler yüzde 30, diğer sezon ürünleriyse bu geceye özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa sunulacak.

-Saksafon dinletisiyle konuklarını karşılayacak Nişantaşı Uterqüe mağazasında bu geceye özel ikramlar ve yeni sezon koleksiyonu sizleri bekliyor. Moda danışmanı ve Zelfist’in kurucusu ve yöneticisi Zehra Elif Taş’tan sezon trendlerini öğrenebilir, kişiye özel styling hizmeti alabilirsiniz.
-La Senza: Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı City’s mağazaları içerisinde ürün etiketlerindeki çıkartmaları bulanlar hediyelere kavuşuyor. Kiraz çıkartmalı koton sütyen alana, bir koton külot hediye.
-Koton, Fashion’s Night Out’a özel etkinlik kapsamında Nişantaşı, İstinye Park ve Suadiye mağazalarındaki ürünlerde yüzde 30 indirim sunuyor. Sonbahar-kış koleksiyonunu incelerken avantajlı alışveriş fırsatından yararlanabilirsiniz.
- Converse: İstinyePark Boyner mağazasında illüstratör Nur Teker Milk Gallery’nin desteğiyle müşterilerin aldığı Converse’lerin üzerine özel çalışmalar yapacak. Beraberinde uyumlu bağcıklar hediye edilecek.
-Goldaş’tan 500 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes 100 TL’lik hediye çeki kazanacak. Bağdat Caddesi mağazasından alışveriş yapanlara, gümüş küpe hediye edilecek.
-Kyo My Friend’in düzenlediği sokak partileri kapsamında Nişantaşı mağazasında Küba grubu, Bağdat Caddesi mağazasındaysa Latin dansçıları şov yapacak. Ayrıca birçok üründe uygulanan yüzde 70’e varan indirim sayesinde avantajlı alışveriş fırsatı var.
-Matraş, Fashion’s Night Out’da özel dövme etkinliği yapıyor. İlk örneğini soul şarkıcısı Joss Stone’un deri ceketi için sergilediği çalışmanın bir benzerini, bir kez daha Fashion’s Night Out ziyaretçileri için gerçekleştirecek. Dövme sanatçısı Emrah Çakın, gece boyunca Matraş müşterilerinin deri aksesuarlarını, özel bir teknik kullanarak dövme motifleriyle süsleyecek.
-Tommy Hilfiger: İstinyepark Tommy Mağazasında stil editörü Ceylan Atınç styling yapacak, aynı anda MAC müşterilere makyaj uygulaması gerçekleştirecek. İstinyepark, Suadiye ve Erenköy Denim mağazalarında tüm ürünlerde yüzde 20 indirim olacak.
-TWIGGY Nişantaşı ve City’s mağazalarında FNO kapsamında 18.00-24.00 saatleri arasında yeni sezon ürünlerinde yüzde 40 indirim yapıyor. Ayrıca markanın ünlü ‘terlik adamları’, 18.00-24.00 arasında Nişantaşı’nda gezecek.
- İstinyePark Levi’s mağazasını ziyaret edenler, Vogue editörlerinin sonbahar koleksiyonu ürünleri arasından yaptıkları özel seçimleri ‘Vogue Seçti’ köşesinde görebilecek. Mağazada dileyenlere özel stil danışmanlığı yapılacak.
-Nişantaşı Donna Karan New York Salon’da vitrinde canlı mankenler Donna Karan tarzı yaşam tarzını şampanyalı ikram eşliğinde teatral olarak canlandıracak. Hediyelik objeleriyle tanıdığımız Assouline, geceye‘Culture Lounge’ konseptiyle katılacak. Suadiye DKNY’de DJ Metin Barım eşliğinde sokak partisi, İstinye Park’ta sürpriz çekilişlerle hediyeler kazanma şansı var.
-Nişantaşı ve İstinye Park adL mağazalarında Vogue dergisinin stil editörü, kişiye özel çalışma yapacak. Kombini satın alıp Özge Ulusoy’la fotoğraf çektirenler Vogue dergisine kapak olma şansına sahip olacak.
-Bu gece, Watsons’ın City’s ve Erenköy mağazasında iki hediye seçeneği sizi bekliyor. İlk seçenekte Bon Voyage ve Tekli maskeler hariç, Pure Beauty ürünlerinden birini aldığınızda çanta hediye ediliyor. İkinci seçeneğiniz, Pure Beauty Nar serisinden birini aldığınızda yine tekli yüz ya da göz maskesine sahip olabilirsiniz.
-Nişantaşı Brandroom mağazası Yaşayan Kırmızı Halı’yla dikkat çekiyor. Ece Sükan modaseverlere stil önerinde bulunacak. Deniz Berdan enstalasyon şovuyla karşınızda olacak. Nişantaşı ve Suadiye mağazalarını ziyaret eden modaseverlere kozmetik markalarından hediyeler dağıtılıyor.
-IFW kapsamında Matt Dillon’un giydiği Tween takım elbisenin büyük ilgi görmesiyle marka İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi mağazalarında Matt Dillon kombinini sergilenecek.Takım elbiseyi alan herkese gömlek hediye edilecek.
- Derimod geceye özel yüzde 20 indirimin yanı sıra ikinci ürüne yüzde 50 indirim ve sürpriz ikramlarla İstinye Park ve Şaşkınbakkal Mağazaları’nda FNO’yu karşılıyor.