Cadde Tülin Şahin'e ikinci Global Citizen Forum daveti

Tülin Şahin'e ikinci Global Citizen Forum daveti

09.12.2021 - 16:55 | Son Güncellenme:

Tülin Şahin, küresel dayanışmayı artırma amacıyla her yıl farklı bir ülkede düzenlenen ‘Global Citizen Forum’a ikinci defa davet edildi. 41 yaşındaki manken, Dubai’de gerçekleşecek etkinlikte; Eva Longoria, Nicole Scherzinger, Shanina Shaik, Halima Aden, Wyclef Jean, Steve Aoki ve Sara Al Madani gibi dünyaca ünlü isimlerle boy gösterecek.

Tülin Şahine ikinci Global Citizen Forum daveti

Tülin Şahin, dört yıl önce Karadağ’da ilki düzenlenen Global Citizen Forum’da Türkiye’yi ‘Küresel Vatandaş Elçisi’ olarak temsil etmiişti.

Haberin Devamı

Ünlü manken; Karadağ Başbakanı Dusko Markoviç, İngiltere eski başbakanı Tony Blair’in avukat ve kadın hakları savunucusu eşi Cherie Blair, Robert De Niro, Shakira, Wycleff Jean, Robin Sharma, Puff Diddy, Hamish Hamilton ve Guston Browne gibi kanaat önderi olan isimlerle bir araya gelmişti.

"YİNE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"
Tülin Şahin, dünya çapındaki organizasyon için duygularını şu sözlerle dile getirdi:
"Tüm insanları ilgilendiren dünya çapındaki sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleşen böyle büyük bir organizasyonda ülkemi en iyi şekilde ikinci defa temsil edecek olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Dört yıl önce Global Citizen Forum ilk defa düzenlendiğinde, bir Türk model olarak başardığım dünya çapında ilkler ve aynı zamanda yer aldığım sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra Türkiye’den Avrupa’ya göç etmiş bir ailenin kızı olarak ‘Küresel Vatandaşlığı’ tam anlamıyla temsil ettiğimi dile getirmişlerdi. Bu sebeple seçildiğimi söylemişlerdi. Yine en iyi şekilde ülkemi temsil edeceğim."