Cadde Tuncay Şanlı ‘Hadi Be’ye Konuştu…

Tuncay Şanlı ‘Hadi Be’ye Konuştu…

07.03.2016 - 21:00 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, eski Fenerbahçeli ve milli futbolcu Tuncay Şanlı oldu. Yoğun ilgi gören yayında Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Tuncay Şanlı, samimi açıklamalarda bulundu.

Tuncay Şanlı ‘Hadi Be’ye Konuştu…

Özel hayatı ve evlilik ile ilgili yöneltilen sorulara samimi açıklamalarda bulunan Tuncay Şanlı “Evlenmeyi bende istiyorum. Ama eylem ile söylem çok farklı oluyor. 34 yaşındayım ve bu işler nasip kısmet işleri. Evcil bir adamım. Annemde çok fazla baskı yapmasa da her zaman evlen diyor. Çocukları çok seviyorum. İyi bir baba olacağımı düşünüyorum. 5 yeğenim var, onlarla ilgilenmek çok güzel. Çocuklarım gibi hepsi” dedi.

Haberin Devamı

Hayalimde Fenerbahçe’de Görev Almak Var

Kariyerine antrenör olarak devam etme kararı alan Tuncay Şanlı, en büyük hayalinin Fenerbahçe’de teknik adam olarak görev yapmak olduğunu belirtirken “ Hayalim ilerde bir gün Fenerbahçe’ye bir şekilde görev almak. Kalbimde, aklımda daima Fenerbahçe var. Fenerbahçe ile aramızda özel bir bağ ve dostluk var. Taraftarın kızması bile çok güzel. Ben de Fenerbahçeliyim hala ve bunu kimse değiştiremez. Fenerbahçe’de oynarken çok güzel günler yaşadım” dedi.